Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 4-го туру

категорія: Футзал | дата: 06 12 2015
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 4-го туру

6 грудня у СК "Політехнік" відбулися матчі 4-го туру Тернопільської Вищої футзальної ліги. Після цього туру лише дві команди у цьому сезоні йдуть без поразок.

Одну із найважчих перемог у чемпіонаті здобув Креатор-Буд. Суперником "будівельників" був непоступливий ДСО. Впродовж усього матчу суперники створили біля воріт одне одного чимало моментів. Вирішальне слово за рахунку 2:2 сказали гравці Креатор-Буду, які вирвали перемогу і продовжили переможну серію у чемпіонаті.

ДСО – Креатор-Буд 2:3 (0:1)

Голи: Мострянський, Богач — Козелко, Пеперовський, Костів

Не менш важкі три очки дісталися цього дня і Металісту, який протистояв Ромі. У першому таймі суперникам так і не вдалося відкрити рахунок у грі. А по перерві Металіст почав активніше насідати на ворота Роми. Першим у воротах "червоно-чорних" розписався лідер Металіста Ігор Бадло. Цей гол надихнув партнерів Ігоря по команді і вони ще двічі до кінця гри зуміли пробити кіпера Роми. Металіст у цьому чемпіонаті теж поки йде без втрат.

Рома – Металіст 0:3 (0:0)

Голи: Бадло І., Юрчак, Мельник

Два матчі поспіль у Вищій лізі програвала теребовлянська Нива, але у 4-му турі команда з Теребовлі нарешті перервала негативну статистику, обігравши Родину. На перерву Нива пішла володіючи комфортною перевагою у 3 м'ячі, але Родині вже у другому таймі вдалося скоротити відрив у рахунку до мінімуму. Однак, переламати хід гри на свою користь Родині не вдалося. Нива перемагає вдруге у чемпіонаті, а для Родини це уже третя поразка у сезоні.

Родина – Нива Теребовля 3:5 (0:3)

Голи: Бадло Р., Бадло, П., Бадло А. — Ковалик (2), Луцик (2), Куріцький

Мабуть, найдраматичнішим матчем цього туру можна назвати протистояння Цибульки та Зборова. На старті чемпіонату обидві команди результатами не вражають, перебуваючи у нижній частині чемпіонату. Для обох перемога була важливою, адже це шанс випередити свого конкурента. Ближче до тріумфу були футзалісти Цибульки, але у підсумку дубль Романа Бардокіна зі Зборова врятував для команди нічию.

Цибулька – Зборів 4:4 (1:1)

Голи: Сліпий, Алексевич, Скобляк, Скибіцький — Комар, Забитівський, Бардокін (2)

Позбавленим інтриги виявився матч за участю Микулинців та Арс-Кераміки. Микулинецькі футболісти у першому таймі ще намагались опиратися Арсу, але по перерві вони "посипалися". У підсумку — розгромна перемога Арс-Кераміки, яка здобуває другу перемогу у сезоні.

Микулинці – Арс-Кераміка 2:7 (0:1)

Голи: Адамів, Гриб — Заставецький (3), Бабин (2), Гатала, Борисевич

Несподіваною поразкою 4-ий тур завершився для команди Вікінг. Попередні три матчі "вікінги" виграли, а перепоною на шляху до четвертої вікторії стала команда ВІГО, яка обірвала виграшну серію своїх суперників. Натомість ця перемога дозволила гравцям ВІГО впритул наблизитися до лідерів.

ВІГО – Вікінг 4:1 (1:0)

Голи: Ціньчик, Мороз, Копцюх, Галадза — Лопушняк

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook