Про нас
увійти

Бучацький "Колос" у кінцівці матчу дотиснув «Поділля»

категорія: Футбол | дата: 13 09 2024
Бучацький "Колос" у кінцівці матчу дотиснув «Поділля»

8 вересня, у рамках 15-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року у Бучачі зустрілися місцевий "Колос" та "Поділля" з В. Березовиці.

Матч у Бучачі очікувався доволі не простим, адже "Поділля" є доволі незручним суперником для "Колоса". Таким він фактично й став, з однією лише відмінністю, що одна команда – з Бучача – постійно атакувала, створювала моменти (Захарків, Мостовий, Новачинський, Федчишин, Кобеля), але не могла забити, а інший колектив – з В. Березовиці, постійно відбивався, не створив жодних проблем воротам суперників. Та все ж наприкінці поєдинку господарям вдалося відзначитися. Переможний гол забив нападник "Колоса" Юрій Захарків, котрий опинився в оточені чотирьох суперників, однак завдав точного удару у нижній кут воріт (1:0)…

"Колос" (Бучач) – "Поділля" (В. Березовиця) – 1:0 (0:0)

8 вересня. Бучач. Стадіон "Колос". 100 гл. +25 град.

Арбітр – Олег Когут (Тернопіль), асистенти – Олег Богач (Тернопіль), Андрій Стасюк (ТЛанівці).

Спостерігач арбітражу – Михайло Чайковський (Тернопіль).

"Колос": Чернятинський, Ткачук, Софінський (Гурін, 60), Ваврик, Новачинський-к, Грегуль (Кобеля, 60), Сороцький, Мостовий (Проскура, 71), Сташків (Наконечний, 77), Федчишин (Кармаліта, 90+1), Захарків. Запасні: Правдюк, Курдупель, Р. Кривий. "Поділля": Кравчук, Михайленко, Альохін, Ясніцький, Копцюх, Кренько-к (Приян, 76), Веремчук, Королюк, Дишлюк (Цупер, 81), Гизлик, Стрельцов (Медвідь, 86). Запасний: Новаков.

Гол: Юрій Захарків (83).

Попереджені: Вадим Королюк (56), Дмитро Кренько (70), Андрій Новачинський (86), Андрій Ваврик (90+2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook