Про нас
увійти

"Медобори" перемагають ФК "Борщів" і виходять на четверте місце

категорія: Футбол | дата: 13 09 2024
"Медобори" перемагають ФК "Борщів" і виходять на четверте місце

8 вересня у рамках 15-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року зустрілися ФК "Борщів" та "Медобори" із Зеленого. Матч через оголошення жалоби у Борщівській громаді відбувся у Великих Гаях і завершився перемогою номінальних гостей з Гусятинщини – 1:0.

Єдина гольова атака у поєдинку розпочалася після вкидання ауту гравцями… ФК "Борщів". М’яча перехопив фланговий півзахисник "Медоборів" Віталій Любінський та відпасував на Олександра Павлуся. Той обігрався в "стінку" з капітаном Сергієм Полянчуком, виграв позицію в оборонця ФК "Борщів" Дмитра Стриєшина та майстерно пробив повз кіпера борщівської команди Тимофія Шеремети (0:1)…

Ідеальна комбінація та ефектний гол Олександра Павлуся принесла "Медоборам" три очка, які дозволили зеленянам обійти борщівський колектив у турнірній таблиці та вийти на чисте четверте місце.

ФК "Борщів" – "Медобори" (Зелене) – 0:1 (0:0)

8 вересня. В. Гаї. Сільський стадіон. 50 гл. +26 град.

Арбітр – Вадим Трач (Тернопіль), асистенти – Ростислав Новосад (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Володимир Садковський (Теребовля).

ФК "Борщів": Шеремета, Дитиняк, Стриєшин, Грицик (Падух, 46), Романюк (Фриз, 63), Гришак-к (Зубик, 85), Бутенко, Гайдаш, Тимощук, Трух, І. Дячинський (Бохонок, 85). Заміна: Чеснік.

"Медобори": Чуба, Лук’янов, Коломієць, Бойчук, Сиротюк, Заставецький, Полянчук-к, Любінський, Кривдік, Павлусь, Дичко (Когут, 58). Запасний: А. Бадло, І. Бадло.

Гол: Олександр Павлусь (12).

Попереджений: Дмитро Сиротюк (55).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook