Про нас
увійти

"Дністер" здобув виїзну перемогу над VIVADом

категорія: Футбол | дата: 13 09 2024
"Дністер" здобув виїзну перемогу над VIVADом

Нелегку перемогу відсвяткували підопічні Олега Шелаєва у Романові, що на Житомирщині.

Заліщани жваво розпочали поєдинок і відкрили рахунок у середині першого тайму. Процик, обігравшись із Бобиком, увійшов до штрафного майданчику господарів, де проти нього у підкаті зіграв не за правилами суперник. Пенальті, призначене арбітром, реалізував Тарас Червонецький. Голкіпер, хоч і дотягнувся до м'яча, але від його рук той потрапив у сітку.

Друга половина першого тайму була за господарями, які прагнули швидко відігратися. Основний акцент гравці VIVADу робили на довгі передачі та стандарти, враховуючи наявність високих на зріст гравців. Проте до перерви "Дністер" зумів втримати мінімальну перевагу.

Подвоїти рахунок у зустрічі заліщанам вдалося у середині другої половини зустрічі. Проти Білика сфолили суперники поблизу власного штрафного майданчику. Півзахисник "Дністра" проявив спритність, швидко ввівши м'яч у гру і вивів на побачення з голкіпером Романа Голодригу, який без проблем направив м'яч повз воротаря — 0:2.

Пропустивши вдруге, господарі не виключились із боротьби і знову влаштували штурм воріт Єгора Поповича. Кіпер та захисники грали надійно, але після кутового, все ж не втримали нападника Бондаренка, який ударом головою відправив м'яч у сітку після скидки партнера на ближній стійці.

Забитий м'яч неабияк додав впевненості команді з Житомирщини, яка кинула всі сили щоб врятувати бодай нічию. Але, після чергового кутового на ворота "Дністра", м'яч підібрав гравець VIVADу та відпасував на голкіпера. Пас був занадто легким, чим одразу скористався Микола Ландяк, який виконав ривок з власної половини поля, обігравши при цьому Кринкіна, який вибіг аж до центрального кола, і закотив м'яч вже у пусті ворота — 1:3.

Четверта поспіль перемога "Дністра" у Групі 1.

Наступний матч у рамках чемпіонату підопічні Олега Шелаєва проведуть у неділю, 22 вересня. У Заліщиках команда зустрінеться із "Соколом" з Михайлівки-Рубежівки Київської області.

Чемпіонат ААФУ / Група 1, 4 тур

7 вересня 2024, с. Романів

VIVAD – "Дністер" 1:3

Голи: Бондаренко (83) — Червонецький (20 пен.), Голодрига (73), Ландяк (90)

VIVAD: Кринкін, Кужіль, Кучерчук, Сутченко, Костюченко, Мосійчук (Павловський 90), Бондар (Базь 67), Головко (Швець 53), Ластовка (Чопенко 57), Яворський (Березін 58), Бондаренко

"Дністер": Попович, Червонецький, Пасічник, Бацман, Давидюк (Тракало 85), Шишигін (Кірієнко 85), Бобик, Білик (Шелаєв 90+3), Ландяк (Городинський 90+3), Голодрига (Чемерейко 87), Процик

Попередження: Бондаренко (38), Червонецький (38) Ластовка (43), Головко (49), Кучерчук (66), Кужіль (69), Шишигін (76), Бобик (78), Мосійчук (80)

Джерело: ФК "Дністер"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook