Про нас
увійти

"Нива" зазнає поразки у Івано-Франківську

категорія: Футбол | дата: 13 09 2024
"Нива" зазнає поразки у Івано-Франківську

11 вересня, футбольний клуб "Нива" Тернопіль в рамках 6 туру чемпіонату Першої ліги в групі "А" на виїзді поступився івано-франківському "Прикарпаттю" - 3:0.

Підопічні Рипана до цього матчу підходили без перемог. А ось "Нива" від гри до гри прогресувала. Колектив із Тернополя у минулому турі переграв "Минай" на виїзді і піднявся на четверте місце. У стартовому складі господарів сьогодні вийшов Андрій Хома, який на початку нинішнього сезону грає мало.

Вже на першій хвилині господарям поля вдалося відкрити рахунок. Бучакчийський наважився на удар з далекої відстані і фортуна йому посміхнулася - 1:0. Помилився у цьому епізоді Жупанський. На 15-й хвилині підопічні Рипана вдруге відзначилися. Андрій Хома з меж штрафної пробив у дальній кут - 2:0. Дебютний гол у сезоні для найкращого бомбардира минулого чемпіонату. Дуже агресивний початок матчу у виконанні футболістів "Прикарпаття". Такого гості навряд чи очікували. Ще до перерви господарі поля довели рахунок до розгромного. Радульський подав, а Барчук пробив у дальній кут - 3:0. Неймовірний розвиток подій. Цього точно ніхто не очікував.

У другій половині зустрічі цікавих подій було мало. Згадати можна хіба що удар в поперечину від Дорошенка. У підсумку, дебютна у сезоні перемога "Прикарпаття".

"Прикарпаття" - "Нива" 3:0

Голи: Бучакчийський (1), Хома (15), Барчук (30)

"Прикарпаття": Бобинець, Француз, Швець, Демків, Стаднік, Соловйов, Радульський, Цюцюра, Бучакчийський, Барчук, Хома

"Нива": Жупанський, Мудрий, Зінь, Слотюк, Бей, Кухарук, Капустян, Давидов, Дорошенко, Галадей, Посєвкін

Джерело: www.ua-football.com/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook