Про нас
увійти

"Медобори" несподівано здобувають виїзну перемогу над "Колосом"

категорія: Футбол | дата: 04 09 2024
"Медобори" несподівано здобувають виїзну перемогу над "Колосом"

1 вересня, в стартовому поєдинку 14-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року бучацький "Колос" на своєму полі несподівано поступився "Медоборам" із Зеленого – 0:2.

До початку матчу футбольні експерти віддавали перевагу у цьому поєдинку "Колосу". І не дарма, адже бучацька команда грала вдома, міцно окупувала третю сходинку турнірної таблиці, показала достойну гру в попередньому турі проти чемпіона та лідера поточного чемпіонату "Агрона". Що ж до "Медоборів", то колектив із Зеленого перед матчем у Бучачі залишили одразу п’ять гравців основного складу, які повернулися на Чернівеччину. Плюс у команди з Гусятинщини переповнений лазарет – Василь Чорний та Максим Лилик цього сезону вже не з’являться на футбольному полі, адже проходять тривалий процес реабілітації після складних травм та операцій, до них додався ще й ветеран команди Степан Клекот.

Всі ці розклади залишилися до початку матчу, на футбольному ж полі вони кардинально змінилися. У підсумку "Медобори" здобули сенсаційну перемогу і тепер все ще зберігають шанси поборотися навіть за бронзові нагороди чемпіонату.

Рахунок у матчі, голом у роздягальню, відкрив фланговий півзахисник зеленян Віталій Любінський. Наприкінці першого тайму гості отримали право на кутовий. Він був поданий не зовсім вдало, відповідно господарі вибили м’яча з передньої штаги. Однак той долетів до ніким не прикритого Любінського, котрий влучного пробив у ближній кут воріт "Колоса" (0:1). А остаточно закріпив перевагу "Медоборів" їхній капітан Сергій Полянчук, котрий у другому таймі в дотик пробив у дальній кут після проходу по правому флангу Олександра Павлуся ("розібрався" на фланзі двома суперниками) і наступної прострільної передачі (0:2).

"Колос" (Бучач) – "Медобори" (Зелене) – 0:2 (0:1)

1 вересня. Бучач. Стадіон "Колос". 200 гл. +28 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Віталій Сердюк (В. Глибочок), Ростислав Новосад (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Іван Сокіл (Тернопіль).

"Колос": Чернятинський, Ваврик (Р. Кривий, 84), Сороцький, Новачинський-к, Грегуль (Кармаліта, 75), Мостовий, Сташків, Гурін (Курдупель, 84), Наконечний (Проскура, 67), Софінський (Кобеля, 67), Федчишин. Запасний: Правдюк.

"Медобори": Чуба, Лук’янов, Коломієць, Бойчук, Сиротюк, Заставецький, Полянчук-к, Любінський (Когут, 75), Кривдік (А. Бадло, 89), Павлусь, Дичко (Добривода 90+4). Запасний: І. Бадло.

Голи: Віталій Любінський (45), Сергій Полянчук (54).

Попереджені: Дмитро Сиротюк (35), Роман Софінський (67).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook