Про нас
увійти

"Медобори" та ФК "Борщів" зіграли валідольний матч у Зеленому

категорія: Футбол | дата: 28 08 2024
"Медобори" та ФК "Борщів" зіграли валідольний матч у Зеленому

25 серпня, у Зеленому відбувся стартовий поєдинок 13-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року, у якому зустрілися сусіди по турнірній таблиці – місцеві "Медобори" приймали та ФК "Борщів".

На 17-й хвилині матчу рахунок відкрили гості, хоча м’яч "привіз" собі центральний оборонець "Медоборів" Микола Гречко. Борщів’янин Дмитро Грицик вкинув м’яча з ауту. Гречко замість того, щоби вибити м’яча головою, двічі поцілив по ньому і в кінцевому випадку він опинився не за межами штрафного майданчика, а у воротарському – з якого без шансів для голкіпера господарів Юрія Чуби, пробив по воротах Іван Дячинський (0:1). Ближче до завершення першого тайму гості ще одного разу відзначилися. Інший центрбек "Медоборів" Максим Коломієць програв позицію Івану Дячинському, той прострілив на Владислава Тимощука, котрий у дотик переправ м’яча у сітку (0:2).

Наприкінці матчу все перевернулися з ніг на голову. Впродовж двох хвилин господарі не лише скоротили рахунок, а й його зрівняли рахунок. Спершу Михайло Дичко ударом головою замкнув різану передачу Сергія Полянчука (1:2). А за хвилину вже сам Полянчук відзначився забитим м’ячем. У цьому епізоді невдало зіграли оборонець і воротар гостей і капітан "Медоборів" на досвіді виборов позицію та влучно пробив у ближній кут воріт (2:2). Міг Полянчук стати і героєм матчу. У компенсований час він взявся пробивати пенальті за гру рукою оборонця ФК "Борщів" Володимира Дитиняка. Однак вже цього разу врятував свою команду кіпер Тимофій Шеремета, котрий потягнув складний удар з "точки".

Отож, рахунок матчу 2:2, який би перед поєдинком не влаштував би, напевно, нікого, а після фінального свистка – це той результат, який став справедливим підсумком багатого на голи поєдинку сусідів по турнірній таблиці.

"Медобори" (Зелене) – ФК "Борщів" – 2:2 (0:2)

25 серпня. Зелене. Сільський стадіон. 300 гл. +31 град.

Арбітр – Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Борис Трач (Тернопіль).

"Медобори": Чуба, Гречко (Любінський 73), Коломієць, Лук’янов, Сиротюк (Добривода 90+3), Масікевич, Павлусь (Заставецький, 60), Полянчук-к, Дичко (Когут, 87), Кривдік, Солом’ян (Тихоліз, 79).

ФК "Борщів": Шеремета, Дитиняк, Фриз, Грицик, Романюк, Гришак (Зубик, 89), Стриєшин (Чеснік, 89), Бутенко (Падух, 85), Тимощук, Трух (Бохонок, 65), І. Дячинський (Гайдаш, 68).

Голи: Іван Дячинський (17), Владислав Тимощук (38), Михайло Дичко (78), Сергій Полянчук (79).

На 90+4-й хвилині Сергій Полянчук ("Медобори") не реалізував пенальті.

Попереджені: Ростислав Гришак (26), Сергій Лук’янов (48).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook