Про нас
увійти

"Нива" - "Металіст" 1:1. Драма на останніх хвилинах

категорія: Футбол | дата: 28 08 2024
"Нива" - "Металіст" 1:1. Драма на останніх хвилинах

25 серпня футбольний клуб "Нива" Тернопіль в рамках 3 туру чемпіонату Першої ліги в групі "А" у домашній грі зіграв внічию із харківським "Металістом".

"Нива" в минулому турі здобула першу перемогу в новому чемпіонаті, в гостях перемігши "Хуст". "Металіст" з початку чемпіонату в обох матчах забивав по голу, але свої ворота "сухими" не зберігав. Суперників в турнірній таблиці розділяло лише два очки і це додавало інтриги поєдинку.

Фаворитом цього протистояння вважали господарів поля, але легкої прогулянки їм не варто було очікувати. У першій половині зустрічі харків'яни продемонстрували свою конкурентоспроможність. Колектив із Тернополя більше грав першим номером, намагався розхитати захист суперника за рахунок флангів. Проте, варто віддати належне захисникам "Металіста". Гості могли навіть виходить вперед, але м'яч після удару Горяінова пролетів трішки вище воріт. Перший тайм завершився без голів.

На початку другого тайму міг забивати Козак, але влучити у площину воріт він не зміг. Боротьби було багато, а ось з конструктивом відчувалися проблеми. Харків'яни з 73-ї хвилини грали у меншості. Другу жовту отримав Приходько. На 88-й хвилині господарі поля все ж забили. Після передачі Кухарука з кутового відзначився Галадей - 1:0. Проте, втримати перевагу колектив із Тернополя не зміг. Нічию "Металісту" приніс Денис Підручний - 1:1.

Перша ліга. Група А

"Нива" - "Металіст" 1:1

Голи: Галадей (88) - Підручний (90+1)

Вилучення: Приходько (73)

"Нива": Жупанський - Зінь, Мудрий, Слотюк, Бей, Михайленко, Кухарук, Давидов, Козак, Галадей, Різник

"Металіст": Рибак - Абрамов, Мизюк, Дігтярь, Федорів, Підручний, Багачанський, Луців, Ісаєнко, Вернаттус, Горяінов

Джерело: ua-football.com/

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook