Про нас
увійти

Новий тандем тренерів “Дністра” здобуває велику перемогу у Збаражі

категорія: Футбол | дата: 06 08 2024
Новий тандем тренерів “Дністра” здобуває велику перемогу у Збаражі

4 серпня, у 10-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року заліщицький "Дністер" з новим тренерським штабом Олег Шелаєв-Руслан Костишин на виїзді здобув впевнену виїзну перемогу над збаразьким "Галичем" – 3:0.

Вперед заліщан вивів Валентин Білик, який поборовся до кінця, скориставшись помилкою центрального оборонця "Галича" Арсена Чубатого. Півзахисник “Дністра” вийшов на побачення з кіпером Дмитро Загурським, обіграв його та вразив порожні ворота (0:1). Ще два м’ячі побували у сітці воріт "Галича" по перерві. Спершу збаражчани невдало розіграли вільний удар від своїх воріт. Відбулося перехоплення гостями. Далі від м’яча відтер лівого оборонця "Галича" нападник "Дністра" Юрій Головачук та виконав навісну передачу. А екс-півзахисник збаразької команди Микола Ландяк ударом головою збільшив перевагу "Дністра" (0:2). Під завісу матчу за м’яча на правому краю не зачепився Назарій Бобко, гості провели швидку комбінацію за участю Віталія Давидюка, Дмитра Бобика та Юрія Головачука. Останній потужно пробив у ближній кут воріт. Дмитро Загурський як не намагався – не зумів зреагувати на політ м’яча (0:3)…

***

"Галич" (Збараж) – "Дністер" (Заліщики) – 0:3 (0:1)

4 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 300 гл. +24 град.

Арбітр – Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Денис Кіцкай (Бучач), Олег Чемний (Коропець).

Спостерігач арбітражу – Борис Трач (Тернопіль).

"Галич": Загурський, Чорній (Бобко, 77), Васильченко (Милян, 86), Чубатий-к, Возьний, Царюк, Ласий (Рижук, 80), Дума, Божко (Співак, 46, Козарчук, 53), Купчак (Яцків, 63), Крамарчук (Літус, 86). Запасні: Рупа, Білик, Прокопів, Симчук.

"Дністер": Попович, Сороцький (Городинський, 74), Тракало-к, Стрільчук (Геник, 60), Давидюк, Шишигін, Білик (Головачук, 60), Бобик, Ландяк (Садовський, 82), Червонецький, Процик (Голодрига, 46). Запасний: Кузняк.

Голи: Валентин Білик (17), Микола Ландяк (65), Юрій Головачук (90).

Попередження: Андрій Ласий (28), Олег Тракало (36), Арсен Чубатий (59).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook