Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" дозаявив трьох нових гравців

категорія: Футбол | дата: 17 07 2024
Великогаївський "Агрон" дозаявив трьох нових гравців

Чинний чемпіон Тернопільської області та лідер нинішнього сезону великолгаївський "Агрон" на другу частину обласного чемпіонату дозаявив трьох футболістів, два з яких у сезоні-2023/24 виступали у Професіональній футбольній лізі України.

Найзірковішим новачком "Агрона" став 33-річний нападник Богдан Семенець, котрий відіграв 345 матчів за професійному рівні, у яких відзначився забитими м’ячами 109 разів. На початку своєї дорослої футбольної кар’єри Богдан виступав за тернопільську "Ниву" та ФК "Тернопіль". Свого часу забив переможний гол у кубковому матчі у ворота донецького "Шахтаря", виступаючи за "Агробізнес" з Волочиська (Хмельницька область).

В "Агроні" відтепер гратимуть одразу два Семенці, адже вже тривалий час, з 2018 року, за великогаївську команду виступає рідний брат Богдана – Тарас Семенець.  

Ще один новобранець "Агрона" – 27-річний захисник Роман Андрієшин. Він повернувся в колектив з Великих Гаїв після річних виступів у команді першої ліги чемпіонату України – "Лівий берег" (Київ). Щоправда, на професійному рівні Роман зіграв лише два поєдинки. У другому матчі зазнав серйозної травми (розрив хрестоподібних зв’язок), довгий час відновлювався, однак більше участі в офіційних матчах не брав.

І, насамкінець, третім новачком "Агрона" став 23-річний правий півзахисник, вихованець рівненського футболу Дмитро Харчук. Останній рік Дмитро захищав кольори ФК "Борщів", якому допоміг у сезоні-2023 вибороти путівку до вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. У 2024 року за борщівську команду Харчук провів сім поєдинків, у яких відзначився одним забитим мячем.

Дмитро добре відомий тернопільським любителям футболу, адже для нього "Агрон" – п’ята команда, за яку він виступатиме у чемпіонаті Тернопільської області: ФК "Вишнівець" – 2021 р., "Колос" (Бучач) – 2022 р., "Поділля" (В. Березовиця) – 2022-23 рр., ФК "Борщів" – 2023-24 рр.

Усі новачки "Агрона" вже провели по два спаринги (проти "Медоборів" та ФК "Борщів"), а Роман Андрієшин навіть встиг відмітитися голом-красенем ударом метрів з 40-ка.

Офіційно дебютувати у сезоні-2024 усі три новачки зможуть найближчої суботи, 20 липня, у кубковому матчі "Агрона" проти заліщицького "Дністра".

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook