Про нас
увійти

"Євроінтер’єр" з Тернополя – срібний призер Відкритої першості Львівщини серед ветеранів

категорія: Футбол | дата: 21 06 2024
"Євроінтер’єр" з Тернополя – срібний призер Відкритої першості Львівщини серед ветеранів

16 червня у селі Зашків відбулася Відкрита першість Львівщини з футзалу на відкритих майданчиках серед ветеранів віком від 60 років. У змаганнях, які відбулися у рідному селі полковника УПА Євгена Коновальця, серед шести команд-учасниць, дві представляли Тернопільщину – "Євроінтер’єр" та "Бандерівець".

Загалом команди були розділені на дві групи. У групі "А", де виступали чотири колективи, тернопільський "Євроінтер’єр" зайняв друге місце: переміг ФК "Зашків" – 5:1, зіграв унічию з львівською "Енергією" (1:1) та поступився ФК "Яворів" – 0:1. Завдяки кращий різниці забитих і пропущених м’ячів, тернополяни з другого місця пробилися до півфіналу.

Інша команда з Тернопільщини подолати груповий бар’єр не зуміла. "Бандерівець" у групі "Б" зіграв внічию з колективом "Досвід-УНСО" (1:1) та поступився збірній Стрийського району – 1:3. З одним здобутим заліковим балом наші земляки зайняли третє місце в групі і дочасно припинили участь у змаганнях.

У півфіналі "Євроінтер’єр" здолав переможця групи "Б" – 2:1 і пробився до фіналу, де на тернопільських ветеранів чекали старі знайомі з ФК "Яворів". Взяти реванш нашим землякам не вдалося. Поступаючись по ходу вирішального поєдинку, тернополянам вдалося зрівняти рахунок (точним ударом відзначився Андрій Капуста), однак у серії пенальті наші земляки таки поступилися представникам Львівщини – 3:4.  

Окрім кубку за друге місце, лідер "Євроінтер’єра" Ігор Петрович Яворський був визнаний кращим гравцем Відкритої першості Львівщини.

Срібними нагородами Відкритої першості Львівщини були удостоєні гравці "Євроінер’єра": Юрій Ковальчук, Андрій Капуста, Ярослав Рикун, Михайло Шемеля, Ярослав Карнаух, В’ячеслав Торський, Володимир Мандзюк, Ігор Яворський, Сергій Барановський та представник команди – Михайло Данилюк.

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook