Про нас
увійти

Бучацький "Колос" впевнено переміг "Медобори"

категорія: Футбол | дата: 19 06 2024
Бучацький "Колос" впевнено переміг "Медобори"

16 червня у Зеленому у рамках 7-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року зустрічалися місцеві "Медобори" та "Колос" з Бучача. Гості святкували впевнену перемогу – 3:0.

Рахунок у матчі відкрили гості на 28-й хвилині. Центральний півзахисник "Колоса" Арсен Сташків виконав удар з середньої відстані. Невдало зіграв голкіпер "Медоборів" Юрій Чуба на прийомі, від його рук м’яч відскочив до нападника "Колоса" Юрія Захарківа і досвідчений нападник без проблем переправив його у ворота (0:1). У середині другого тайму Арсен Сташків замкнув дальню стійку при передачі (а, можливо, й удару) захисника "Колоса" Олександра Ткачука (0:2). У цьому епізоді не дограв момент досвідчений Сергій Лук’янов, та й його партнери по команді зупинилися, сподіваючись на те, що автор голу знаходився в положенні поза грою. Незадовго гості відзначилися втретє. Бучачани організували атаку правим краєм, Олександр Ткачук виконав прострільну передачу, яку реалізував Юрій Захарків (0:3)

"Медобори" (Зелене) – "Колос" (Бучач) – 0:3 (0:1)

16 червня. Зелене. Сільський стадіон. 200 гл. +26 град.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Віталій Середюк (В. Глибочок), Роман Островський (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Іван Сокіл (Тернопіль).

"Медобори": Чуба, С. Клекот (Кондзьолка, 67), Коломієць, Бойчук, Любінський, Лук’янов, Полянчук-к, Симчук (Бадло, 74), Павлусь, Гуменюк (Тихоліз, 64), Когут.

"Колос": Петришин, Новачинський-к, Ваврик, Ткачук-к, Грегуль (Р. Кривий, 81), Сташків, Мостовий, Наконечний (Софінський, 64), Федчишин (Кармаліта, 70), Гурін (Кобеля, 70), Захарків (Курдупель, 83). Запасні: Правдюк, Лівіцький.

Голи: Юрій Захарків (28, 74), Арсен Сташків (67).

Попереджені: Віталій Любінський (56), Андрій Новачиснький (69), Олександр Кобеля (75), Ігор Бадло (78).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook