Про нас
увійти

Важка перемога "Агрона" у протистоянні з "Поділлям"

категорія: Футбол | дата: 19 06 2024
Важка перемога "Агрона" у протистоянні з "Поділлям"

16 червня у Великих Гаях у рамках 7-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року зустрічалися місцевий "Агрон" та "Поділля" з В. Березовиці. Гості створили чимало клопотів лідеру та все ж футболісти "Агрона" зуміли здобути перемогу з мінімальною перевагою в один м’яч – 2:1.

Лише на 28-й хвилині господарям вдалося знайти ключ до воріт голкіпера "Поділля" Володимира Кравчука. Передача з правого флангу захисника Юрія Соколовського знайшла у штрафному майданчику молодого Максима Пежинського. Той, знаходячись в оточені одразу трьох суперників, віддав передачу на Олександра Понєдєльніка, котрого ніхто з суперників не опікав і точно пробив з близької відстані (1:0). Щойно розпочався другий тайм, як гості рахунок вирівняли. На ударну позицію вийшов форвард "Поділля" Владислав Олійник, якому кіпер "Агрона" Руслан Мазур не дозволив дісталися до м’яча. Однак Влад з боротьби не виключився, на лінії ігрового поля зумів наздогнати м’яча та віддав його під удар Павлу Середюку, який без особливих проблем зумів вразити ворота "Агрона" (1:1). Перемогу ж господарям приніс Максим Пежинський. Сталося це після подачі кутового та не зовсім впевнених дій гравців "Поділля". На лінії карного майданчика "агронівці" Володимир Пришнівський на пару з Іваном Олексюком підібрали м’яча, останній відпасував на Пежинського, котрий з-під Романа Михайленка пробив у дальню "дев’ятку" (2:1).

Своєю результативною грою (гол плюс пас) Макс зробив собі чудовий подарунок, адже на наступний після переможного матчу день він відсвяткував 19-й день народження…

"Агрон" (Великгаївська громада) – "Поділля" (В. Березовиця) – 2:1 (1:0)

18 червня. В. Гаї. Сільський стадіон. 150 гл. +24 град

Арбітр – Артем Карапетян (Тернопіль), асистенти – Ігор Брик (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Володимир Садковський (Теребовля).

"Агрон": Мазур-к, Олексюк, Щербатюк, Соколовський, Скакун, Кохман, Пежинський, Пришнівський (Павлович, 70), Войцещук (Мельник, 46), Понєдєльнік (Семенець, 79), Гром’як. Заміна: Рогаль, Ковалик, Луцик, Онищук.

"Поділля" (В. Березовиця): Кравчук, Урбанський (Королюк, 46), Альохін, Ясніцький, Цупер (Копцюх, 86), Середюк (Джумак, 86), Кренько-к (Стецюк, 77), Михайленко, Стрельцов (Гнатишин, 71), Милимука, В. Олійник. Запасний: Ольховий.

Голи: Олександр Понєдєльнік (28), Павло Середюк (46), Максим Пежинський (63).

Попереджені: Максим Пежинський (2), Роман Михайленко (43), Іван Олексюк (66).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook