Про нас
увійти

ФК "Борщів" та "Медобори" на двох забили п’ять м’ячів

категорія: Футбол | дата: 12 06 2024
ФК "Борщів" та "Медобори" на двох забили п’ять м’ячів

Два різних тайми 9 червня у 6-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року видали команди ФК "Борщів" та "Медобори" (Зелене). Якщо у першому – голів забито не було, то в другому – гравці зіграли у відкритий футбол та на двох відзначилися п’ятьма м’ячами.   

Все найголовніше в матчі розпочалося з 67-ої хвилини. Пішла довга діагональна передача від оборонця ФК "Борщів" Дмитра Стриєшина. Невдало зіграв головою зеленянин Андрій Бойчук, поспішив з виходом голкіпер Юрій Чуба. Внаслідок чого Владислав Тимощук передачею в дотик, скинув на Артема Гайдаша, котрий ударом головою відкрив рахунок (1:0). Майже одразу Юрій Заставецький втратив м’яча на своїй половині поля, Гайдаш відпасував на Тимощука, котрого у карній зоні з порушенням правил зупинив Сергій Лук’янов – пенальті. Одинадцятиметровий холоднокровно виконав, розвівши м’яча і голкіпера по різних кутах, Артем Гайдаш, записавши на свій бомбардирський рахунок дубль у цьому матчі (2:0).

Далі – більше. На 70-й хвилині із заміною вгадав граючий тренер ФК "Борщів" Олег Зубик, випустивши на футбольне поле… самого себе. Майже одразу він відзначився забитий мячем. Кіпер "Медоборів" Юрій Чуба віддав не зовсім зручну передачу на Сергія Лук’янова, того обікрав Зубик, обігрався з Гайдашем, технічно обробив собі м’яча і влучно пробив у дальній від воротаря кут (3:0).

Здавалося, долю матчу було вирішено. Однак іншої думки був тренер "Медоборів" Ігор Климентійович Бадло та його підопічні, які до останнього вірили, що можна врятувати матч. На 79-й хвилині гості отримали право на пробиття штрафного удару. До м’яча підійшов досвідчений капітан Сергій Полянчук і немов рукою поклав м’яча у "дев’ятку" (3:1). А на останній хвилині основного часу той ж Полянчук з правого краю виконав навісну передачу зі штрафного, ніхто з суперників не дістався до м’яча, той прилетів до центрбека Максима Коломійця, котрий одним дотиком прийняв м’яча, а іншим пробив у дальній від голкіпера ФК "Борщів" Івана Мельника кут (3:2).

На більше у зеленян не вистачило часу… Отож, борщівці перемогли 3:2 та здобули першу домашню перемогу в сезоні.  

ФК "Борщів" – "Медобори" (Зелене) – 3:2 (0:0)

9 червня. Борщів. Міський стадіон. 250 гл. +24 град.

Арбітр – Владислав Русанюк (Тернопіль), асистенти – Ігор Брик (Тернопіль), Михало Брик (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу – Олександр Найко (Тернопіль).

ФК "Борщів": І. Мельник, Стриєшин, Дитиняк (Хабаров, 77), Грицик (Дячинський, 74), Романюк (Зубик, 70), Гришак-к, Тимощук, Миронюк (Чеснік, 85), Харчук, Дурда (Капелян, 64), Гайдаш (Гизлик, 78). Запасний: Гаращук.

"Медобори": Чуба, Бойчук, С. Клекот (Кандибал, 60), Коломієць, Любінський, Заставецький, Лук’янов (Кондзьолка, 74), Полянчук-к, Симчук (Тихоліз, 75), Павлусь, Гуменюк (Когут, 70). Запасний: Бадло.

Голи: Артем Гайдаш (67, 69, з пен.), Олег Зубик (71), Сергій Полянчук (79), Максим Коломієць (90).

Попереджений: Ростислав Гришак (57), Денис Тихоліз (90+3).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook