Про нас
увійти

1 червня візьме старт ветеранський чемпіонат Тернопільcької області

категорія: Футбол | дата: 28 05 2024
1 червня візьме старт ветеранський чемпіонат Тернопільcької області

24 травня, у приміщенні Асоціації футболу Тернопільщини під керівництвом голови обласного комітету ветеранського футболу Івана Володимировича Сокола відбулася нарада щодо проведення чемпіонату Тернопільської області з футболу серед ветеранів 2024 року.

У нараді безпосередню брали участь представники чотирьох команд: Віктор Вересюк ("Ветерани Тернопільщини 40+"), Андрій Стельмащук ("Динамо" Красівка), Сергій Якимович ("Кобзар" Гаї Шевченківські), Тарас Будз ("Ветеран" Скалатська громада). Дистанційно включалися у розгляд питань, які обговорювалися на нараді представники ветеранських команд "Нічлава" (Копичинці) та ФК "Плотича".

За попередньою інформацією, у ветеранському чемпіонаті області (40+) братиме участь шість колективів, які змагатимуться у традиційних два кола. Старт чемпіонату заплановано на 1 червня. У змаганнях матимуть право грати футболісти 1984 року народження і старші.

Також, з нововведень, комітетом ветеранського футболу заплановано організувати ще один чемпіонат Тернопільської області серед ветеранів, для гравців, яким виповнилося 50 років і більше. Змагання проходитимуть у форматі 7 польових гравців плюс воротар на футбольному полі зменшених розмірів.

Ветеранські команди, які виявлять бажання взяти участь у котромусь з форматів ветеранського чемпіонату, звертайтеся за телефоном: 097-168-25-82 – Іван Сокіл (голова комітету ветеранського футболу).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook