Про нас
увійти

Обидві футбольні команди Тернопільщини зіграють у плей-оф чемпіонату України!

категорія: Футбол | дата: 28 05 2024
Обидві футбольні команди Тернопільщини зіграють у плей-оф чемпіонату України!

Підійшов до завершення груповий етап аматорського чемпіонату України з футболу сезону-2023/24. У групі 1 змагалися два представника Тернопільщини: діючий чемпіон області – великогаївський "Агрон" та шоста команда чемпіонату Тернопільщини 2023 року – "Подоляни" з Тернополя. Обидва колективи пробилися до наступного етапу змагань – 1/4 фіналу.

Ще до заключного 22-го туру, путівку до плей-оф здобули "Подоляни", які нижче другого місця б не опустилися. До Тернополя не приїхав ФК "Марамуреш" із Закарпаття, тому "Подоляни" здобули три очка не виходячи на футбольне поле і в підсумку з 39 очками фінішували другими (12 перемог, 3 нічиї та 5 поразок, м’ячі – 44:23).

 

Дещо складніша ситуація була у "Агрона", якому потрібно було не програти на виїзді команді "Галичина-Фенікс" (Підмонастир). Підопічні Сергія Богородіченка навіть перевиконали завдання – впевнено обіграли суперника – 4:0 (м’ячами відзначилися – Тарас Гром’як, 7, 37, з пен., Михайло Войцещук, 15, Ігор Кохман, 47). І з 32 очками фінішували у групі 1 на третьому місці – 9 перемог, 6 нічиїх та 5 поразок, м’ячі – 29:21.

В 1/4 фіналу аматорського чемпіонату України сезону 2023/24 "Подоляни" зіграють з представником Одеси командою "Титан", яка зайняла третє місце у групі 2, а "Агрон" поміряється силами з колективом "Агротех" (Тишківка, Кіровоградська область), який фінішував другим в іншій групі.

Перші матчі відбудеться наступних вихідних, відповідно в Одесі та В. Гаях, а матчі- відповіді через тиждень у Тернополі та на Кіровоградщині.

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook