Про нас
увійти

"Нива" зіграла в нічию з "Кременем" в заключному турі Чемпіонату Першої Ліги

категорія: Футбол | дата: 28 05 2024
"Нива" зіграла в нічию з "Кременем" в заключному турі Чемпіонату Першої Ліги

25 травня відбувся заключний тур Чемпіонату Першої Ліги групи "Вибування".

Свій останній у сезоні поєдинок "Нива" проводила у Тернополі, де приймала кременчуцький "Кремінь"

Попри те, що поєдинок вже не означав жодній із команд нічого, тому що становище у турнірній таблиці змінити б не вдалось. "Нива" виконала поставлене завдання, та залишила за собою місце на наступний сезон у Першій Лізі, а "Кремінь" навіть при перемозі понижувався б у класі. На старті поєдинку попри це команди всеодно провели досить акуратно. У матчі відбувалась велика кількість боротьби, та поодинокі швидкі атаки в обидві сторони.

Команди обмінювались не надто гострими моментами аж до кінця першого тайму. Лише на 41 хвилині зустрічі Андрій Різник опинившись з мʼячем поблизу штрафного майданчика, продемонстрував дриблін, ввійшов в нього, та передачею вивів Богдана Козака на ударну позицію. Півзахисник жовто-зелених свою нагоду не змарнував та вивів команду вперед.

Одразутпо перерві Богдану Козаку вдалось відзначитись і вдруге, Арсентій Дорошенко вивів Богдана розрізною передачею на вихід віч-на-віч. Півзахисник знову впевнено реалізував свій момент, проте лайнсмен зафіксував в моменті положення поза грою.

Одразу після цього своє намагання відігратись у зустрічі почали показувати гості. "Кремінь" створив декілька небезпечних моментів, де в гру доводилось вступати голкіперу жовто-зелених - Іллі Ольховому.
Після одного з стандартів поблизу воріт тернополян арбітр вказав на 11-метрову позначку, за гру рукою у штрафному майданчику Денисом Голубом.

Сумнівне на думку господарів пенальті впевнено реалізував Іван Куць.

До кінця поєдинку тернополяни намагались здобути для себе перемогу, їм вдалось створити ще декілька небезпечних моментів, проте реалізувати їх так і не вдалось. Як підсумок - результативна нічия у останньому турі, третє місце у групі "Вибування" з 36 набраними заліковими пунктами у турнірній таблиці, та з забитими та пропущеними 29 голами за сезон.

Чемпіонат Першої Ліги. Група "Вибування"

Голи: Козак 41ʼ, Куць 75ʼ (пен)

Попередження: Панчишин 75ʼ, Аркуша 80ʼ, Дудник 85ʼ

Вилучення: Котляр 89ʼ

Нива: Ольховий, Зінь, Мудрий, Хруставка, Бей, Волохатий, Дорошенко, Козак, Голуб, Кицун, Різник

Запасні: Жупанський, Хабло, Махінка, Климак, Довбецький, Галадей, Гатала, Демчук

Кремінь: Коркодим, Дудник, Аркуша, Паламарчук, Азізов, Панчишин, Галоян, Жданович, Глоба, Обаміна, Куць

Запасні: Матус, Рокотянський, Уманець, Товкач, Савіцький, Молько, Сидоренко

Джерело: Нива Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook