Про нас
увійти

Тернопільське дербі в аматорському чемпіонаті України

категорія: Футбол | дата: 20 05 2024
Тернопільське дербі в аматорському чемпіонаті України

18 травня, у В. Гаях у рамках 21-го туру відбулося тернопільське дербі в аматорському чемпіонаті України сезону-2023/24. Зустрічалися місцевий "Агрон" та "Подоляни" з Тернополя. З рахунком 1:0 перемогли гості.

Долю матчу вирішив єдиний м’яч, який був забитий у дебюті гри. Господарі поля помилилися в простій ситуації на власній половині поля (не порозумілися оборонці), м’яча підхопив Андрій Трух, пройшов по правому краю та зробив передачу вздовж воріт на Івана Дячинського, котрому не склало проблем переправити м’яча у сітку порожніх воріт.

"Агрон" (Великогаївська громада) – "Подоляни" (Тернопіль) – 1:0 (1:0)

18 травня. В. Гаї. Сільський стадіон. +17 град

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Дмитро Кіцкай (Бучач), Олег Мімнонов (Тернопіль).

4-й арбітр – Михайло Брик (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу – Ярослав Дмитрук (Рівне).

"Агрон": Рогаль, Семенець, Олексюк, Щербатюк, Соколовський-к, Скакун, Пришнівський (Павлович, 69), Пежинський, Гром’як (Понєдєльнік, 61), Войцещук, Луцик. Запасні: Мазур, Онищук, Войнарський, Скородень, Мельник.

"Подоляни": Чубак-к, Фриз, Васильченко, Сагайдак (Тарасов, 75), Ткачик, Бутенко, Мацієвський, Проців, Трух (Кірієнко, 90+5), Жуміга, Дячинський (Тяпкін, 66). Запасні: Крупниченко, Співак, Царюк, Падух,

Гол: Іван Дячинський (2).

Попередженні: Юрій Соколовський (7), Андрій Скакун (19), Іван Олексюк (49), Тарас Семенець (57).

Додамо, що у першому колі ці команди зустрічалися у Тернополі на центральному міському стадіоні і тоді була зафіксована нічия – 2:2.

Сьогоднішня перемога дозволила "Подолянам" записати до турнірної таблиці ще три очка і тепер у них 36-ть залікових балів і друге підсумкове місце за тур до фінішу змагань у своїй групі. У великогаївського "Агрона" залишилося 29 очок (3 місце), і команда Сергія Богородіченка відчайдушно бореться за потрапляння до четвірки кращих команд групи, які у серії плей-оф боротимуться за титул кращої аматорської футбольної команди України.

Щоби напевно гарантувати собі місце в плей-оф і не залежати від результатів матчів суперників, "Агрону" в останньому, 22-му турі, який відбудеться 26 травня, потрібно перемагати на виїзді "Галичину-Фенікс" з м. Підмонастир Львівської області (за певних умов, вистачить у тому поєдинку і нічиєї). Натомість результат останнього матчу "Подолян", які прийматимуть "Марамуреш" (Закарпатська обл.), уже немає турнірного значення для тернополян – вони ні вище, ні нижче другого місце не змістяться.  

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook