Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" підсилився атакувальним півзахисником

категорія: Футбол | дата: 14 03 2024
Великогаївський "Агрон" підсилився атакувальним півзахисником

23-річний атакувальний півзахисник Михайло Войцещук змінив срібного призера чемпіонату Тернопільської області – команду "Медобори" із Зеленого (Гусятинщина) та перейшов до табору обласного чемпіона та учасника аматорського чемпіонату України – великогаївського "Агрона".

Михайло Войцещук є вихованцем лановецького футболу. На дорослому рівні дебютував у 16-річному віці, коли у 2016 році почав виступати за чортківський "Кристал". Перший матч провів у чемпіонаті області проти ФК "Козова", вийшовши на заміну на 78-й хвилині, змінивши Миколу Когута.  

У 2016-17 рр. виступав за чортківську команду в чемпіонаті Тернопільської області та аматорському чемпіонаті України. Сезон-2017 закінчив двома поєдинками за ФК "Тернопіль-Педліцей". Наступний чемпіонат області вже виступав у складі ФК "Вишнівець". Далі впродовж 2019 року першу його половину захищав кольори ФК "Ланівці", другу – "Арсенал" з Білокриниці, що на Кременеччині. Ковідний 2020 рік розпочав у складі команди "Віго-Острів" з Острова (Тернопільський район), а завершив – у "Агрониві-ТНПУ". У 2021 році у Войцещука знову було дві команди – першу частину сезону провів у ФК "Тернопіль-ТНПУ", другу – у "Медоборах" із Зеленого. Далі Михайло впродовж 2022 та 2023 рр. захищав кольори зеленян. З "Медоборами" тричі поспіль став срібним призером чемпіонату Тернопільської області (2021-23 рр.).

Загалом на аматорському рівні, у чемпіонатах Тернопільської області та аматорському чемпіонаті і кубку України Михайло Войцещук від 2016 до 2023 рр. провів 136 поєдинків, у яких відзначився 58 забитими м’ячами.  

До слова, Войцещук, виступаючи за "Медобори", з 26 забитими м’ячами нещодавно став кращим бомбардиром вищої Тернопільської футзальної ліги (сезон-2023/24).  

Дебютувати за великогаївський "Агрон" Михайло Войцещук матиме змогу вже завтра, 10 березня, у матчі Зимової першості Тернопільщини проти збаразького "Галича".

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook