Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" зіграв унічию з "Вікнинами" з Вікна

категорія: Футбол | дата: 21 02 2024
Великогаївський "Агрон" зіграв унічию з "Вікнинами" з Вікна

17 лютого, у Боричівці на стадіоні зі штучним покриттям спаринг провели переможець вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2023 року – великогаївський "Агрон" та бронзовий призер першої обласної ліги – команда "Вікнини" з села Вікно (Гусятинщини). Матч завершився внічию – 1:1.

У першому таймі за "Агрон" відзначився, підключившись до атаки, центральний захисник Євген Щербатюк (1:0). До слова, Євген через важку хворобу весь 2023 рік пропустив, тому нині тільки поступово починає набирати спортивну форму. У другому таймі команда "Вікнини" спіймала "агронівців" на контратаці та зуміла рахунок зрівняти – точним ударом відзначився Арсен Сарабун (1:1).

Зауважимо, що у другому таймі "Агрон" виступав експериментальним складом, а з гравців основної обойми грали лише два центральні захисники Іван Олексюк і Євген Щербатюк та півзахисник Олександр Павлусь.

Водночас, і команда "Вікнини" – зовсім не так, яка здобувала бронзу першої обласної ліги. Сьогодні це, здебільшого, молоді 16-річні хлопців – вихованці футбольної академії "Тернопіль".

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook