Про нас
увійти

Ветерани "Дністра" змагались у футзалі

категорія: Футбол | дата: 30 01 2024
Ветерани "Дністра" змагались у футзалі

Об'єднана команда Заліщицької та Борщівської громад "Дністер" минулої неділі взяла участь у груповому етапі чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів 60+.

Змагання відбулися у Теребовлі, а суперниками "Дністра" були одразу дві "Ниви" — підгаєцька і теребовлянська. У стартовому матчі "Дністер" за лічені секунди до фінального свистка пропустив єдиний м'яч та поступився Підгайцям — 1:0. А у другому поєдинку з "Нивою" Теребовля голів не було — 0:0.

Зважаючи на результати суперників, команда "Дністра" посіла підсумкове третє місце та не потрапила до фінальної частини чемпіонату 60+.

— Від імені нашої ветеранської команди ми б хотіли передати слова подяки президенту ФК "Дністер" Заліщики Юрію Куцу. Дякуємо команді за надану ігрову форму, а Юрію Івановичу за слова підтримки напередодні наших матчів. Нам, ветеранам, дуже приємно спостерігати за тим, як розвивається сучасний "Дністер". Команда рухається у правильному напрямку і ми усі сподіваємося побачити наш "Дністер" на вершинах усіх чемпіонатів. — підсумував ветеран "Дністра" Євген Радкевич.

Джерело: ФК "Дністер"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook