Про нас
увійти

На Тернопільщині відбувся благодійний турнір з міні-футболу

категорія: Футбол | дата: 05 12 2023
На Тернопільщині відбувся благодійний турнір з міні-футболу

З нагоди Дня Збройних сил України та Дня Святого Миколая – один з підрозділів Регіонального управління Сил ТрО “Захід” взяв участь у футбольному зимовому турнірі на Тернопільщині.

З вітальним словом до учасників турніру звернувся голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик, котрий привітав аматорських спортсменів, зауважив, що головна мета заходу – благодійність, адже зібрані кошти спрямують на потреби ЗСУ. І, звісно, Тарас Зіновійович побажав, щоби учасники змагань отримати позитивний заряд енергії та наснагу до подальшої боротьби за перемогу.

Учасників заходу привітав начальник Регіонального управління Сил ТрО “Захід” полковник Олег Шемчук.

– У державі, на жаль, триває війна. Але без підготовки перемоги не буде! Підготовка у нас кується в тилу. І такі заходи, як цей футбольний турнір – це виховання у молоді характеру. Без характеру ми не зможемо здобути перемогу!, – зауважив командувач.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України.

На турнірі брали участь 13 колективів, за підсумками попереднього етапу до фіналу пробилося чотири команди. За підсумками змагань, перемогла команда “Янів” з Долини, на другому місці – “Микулин” з Микулинців. Команда “Буря”, яка складається із військовослужбовців, здобула третє місце на турнірі. І на втішній четвертій позиції опинився ФК “Золотники”

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook