Про нас
увійти

"Нива" та "Поділля" переможця не визначили

категорія: Футбол | дата: 11 11 2023
"Нива" та "Поділля" переможця не визначили

10 листопада у Тернополі відбувся поєдинок в рамках 16 туру Чемпіонату Першої Ліги між "Нивою" та хмельницьким "Поділлям".

Перед стартом поєдинку пропозицію руки і серця свої коханій запропонував Максим Механів

Вероніка без вагань відповіла йому: "Так"

Вітаємо з цим пару, та бажаємо міцної любові, щастя та благополуччя!

В дебюті зустрічі команди пристосовували одна до одної та створювали вкликої кількості небезпечних моментів, гра почала відкриватись ближче до середини тайму.

На 36 хвилині хмельничани отримали право на штрафний удар, який пробивав Задоя Євген, у нього вийшло пробити дуже небезпечно, проте Максим Механів здійснив ефектний сейв. "Нива" майже одразу відповіла своєю вилазкою в бік воріт хмельничан, але реалізувати момент також не вдалось.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0

В другому таймі ініціативу на себе взяли саме господарі, за декілька хвилин жовто-зелені стаорили кілька небезпечних моментів, але відкрити рахунок в зустрічі ніяк не вдавалось. 

На 61 хвилині поєдинку ефектного удару через себе завдавав Дмитро Бороденко, який був одним з найактивніших в складі "Ниви" у другому таймі. Удар 21-ого номера тернополян вийшов точним, проте Дмитро Непогодов впорався із ним.

Вже за хвилину Василь Танчак довгою передачею на ударну позицію вивів Дмитра Галадея, який з лінії штрафного майданчику завдавав потужного удару по воротах "Поділля", проте, на жаль, зовсім трішки невлучно.

Тернополяни й надалі створювали тиск на ворота хмельничан, але добитись свого жовто-зелені так і не змогли, поєдинок завершився із рахунком 0:0.

У післяматчевому інтерв‘ю в.о. головного тренера "Ниви" - Стахів Олександр Володимирович зазначить, що не вважає результат закономірним, що його команда награла принаймні на гол, та повинна була перемагати.

Чемпіонат Першої Ліги

10 листопада 2023

"Нива" - "Поділля" (0:0)

Попередження: Назарчук 15‘, Зінь 55‘, Болденков 90+1‘

Нива: Механів, Зінь, Махінка, Танчак, Давидов, Хруставка, Гатала, Волохатий, Бороденко, Вольський, Галадей

Запасні: Жупанський, Бей, Малащук, Дорошенко, Козак, Соколов

Поділля: Непогодов, Сімінін, Веремієнко, Цибульник, Назарчук, Задоя, Боженар, Пріхна, Оробець, Костенко, Войтіховський

Запасні: Задерейко, Петриченко, Лис, Болденков, Доброхотов, Чушенко, Василенко, Савчук, Коваленко, Каверін

Джерело: Нива Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook