Про нас
увійти

Dnister CUP: перемогу серед молодших отримали чернівчани

категорія: Футбол | дата: 06 11 2023
Dnister CUP: перемогу серед молодших отримали чернівчани

Серія дитячих турнірів "DNISTER CUP" 4 листопада продовжилась змаганнями серед футболістів 2015/2016 років народження. Незважаючи на дощову погоду, юні футболісти продемонстрували максимум своєї майстерності!

Вісім команд-учасниць на першому етапі змагались у групах, після чого визначали переможців та призерів у стикових матчах.

Отож, у групі А зафіксували наступні результати:

1. "Голбері-2" Чернівці — 7 очок

2. "Чемпіон-2" Зборів — 5 очок

3. ФК "Біскупа" Тернопіль — 4 очки

4. "Дністер" Заліщики — 0 очок

У групі Б місця розподілились наступним чином:

1. "Зоря" Хоростків — 5 очок

2. "Голбері-2" Чернівці — 5 очок

3. "Чемпіон-1" Зборів — 4 очки

4. ДЮСШ Бережани — 1 очко

Для визначення володаря першого місця у групі Б знадобилася серія пенальті, адже у хоростківської "Зорі" та "Голбері-2" виявились ідентичні показники. З серією краще впорались футболісти "Зорі", які пройшли до фіналу.

У матчі за 7-8 місце господарі турніру також у серії пенальті поступились ДЮСШ Бережани з рахунком 2:3. Основний час матчу завершився безгольовою нічиєю. У поєдинку за 5-6 місця ФК "Біскупа" мінімально здолав першу команду зборівського "Чемпіону". Поєдинок за "бронзу" турніру завершився переконливою перемогою другої команди "Чемпіон" над "Голбері-2" — 3:0. А у фінальному протистоянні чернівецькі футболісти "Голбері-1" тріумфували над "Зорею" — 2:0!

Нагороди за підсумком отримали усі без винятку юні футболісти. А команди-призери нагородили спеціальними Кубками "DNISTER CUP"!

Кращими гравцями у своїх командах стали:

Олександр М'якота ("Дністер"), Юрій Яремчук (ДЮСШ Бережани), Арсен Медвідь (ФК "Біскупа"), Юрій Савків ("Чемпіон-2"), Богдан Маляр ("Чемпіон-1"), Степан Чайківський ("Зоря"), Владислав Гончарюк ("Голбері-2"), Даниїл Пернай ("Голбері-1")

ФК "Дністер" Заліщики висловлює подяку усім командам, які взяли участь у турнірі, батькам та уболівальникам!

Дякуємо нашим ЗСУ за можливість розвивати футбол серед юних українців та проводити турніри!

Джерело: ФК Дністер Заліщики

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook