Про нас
увійти

"Дністер" обіграв "Подоляни" у меншості

категорія: Футбол | дата: 29 09 2023
"Дністер" обіграв "Подоляни" у меншості

Заліщицька команда, яка за тур до завершення чемпіонату гарантувала собі бронзові нагороди, зуміла завершити сезон домашньою перемогою.

Перший тайм жодна з команд не може занести собі до активу, адже моментів було обмаль і голкіпери фактично були без роботи.

А після перерви події на полі розвивались доволі динамічно. Спершу "Дністер" залишився у меншості. За агресивну поведінку з поля вилучили Романа Голодригу. Проте вилучення лише додало мотивації заліщанам, які пішли вперед і незабаром забили переможний м'яч.

Юрій Головачук виконав подачу зі штрафного, яка перетворилась у гол. Кіпер "Подолян" не зумів зорієнтуватись і м'яч опустився у сітку — 1:0!

Наприкінці зустрічі гості кинули усі сили щоб відігратись, але надійна гра захисників та голкіпера Віталія Кузняка, який здійснив декілька сейвів, не дозволи суперникам відібрати очки у "Дністра".

Попереду у команди Ігоря Шпікули не менш важлива зустріч. У повторному матчі 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів "Дністер" 4 жовтня зіграє на виїзді проти СК "Вільхівці". Перший матч завершився нічиєю 1:1.

Чемпіонат Тернопільщини, Вища ліга

28 вересня 2023, Заліщики

"Дністер" – "ФАТ Подоляни" 1:0

Голи: Головачук (58)

"Дністер": Кузняк, Чемерейко, Стрільчук (Давидюк 81), Тракало, Левицький (Дячинський 46), Шишигін, Бобик, Городинський (Соломян 88), Голодрига. Жумига (Чеснік 90+1), Головачук

"Подоляни": Чубак, Фриз, Царюк (Максимець 76), Васильченко, Ткачик, Мальський, Мацієвський, Жуміга, Трух, Бутенко (Співак 71), Дячинський

Попередження: Жумига (21), Тракало (41), Жуміга (51), Городинський (55), Стрільчук (73), Трух (82), Бобик (89), Кузняк (90+3)

Вилучення: Голодрига (51)

Джерело: ФК "Дністер"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook