Про нас
увійти

"Поділля" з Великої Березовиці втрачає двох гравців основи

категорія: Футбол | дата: 13 08 2023
"Поділля" з Великої Березовиці втрачає двох гравців основи

Аутсайдер вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – великоберезовицьке "Поділля" зазнало кадрових втрат – команду покинуло два півзахисники, які впродовж сезону у більшості матчів були гравцями основного складу, повідомляє АФТ.

Залишив "подолян" досвідчений 30-річний центральний півзахисник Микола Гнатишин (на фото), котрий до травми в поєдинку з великогаївським "Агроном" провів чотири стартових матчі сезону (на рахунку один забитий м’яч саме "Агрону"). Потім у нього була невелика перерва, після якої Микола зіграв за "Поділля" ще у трьох поєдинках чемпіонату і у двох кубкових. Гнатишин повернувся до команди, з якої на початку сезону-2023 прийшов у "Поділля" – "Говерла" з Дубівців, якій має допомогти у Лігі чемпіонів, де колектив пробився до півфіналу.

Ще одна втрата "подолян" – 20-річний фланговий півзахисник, вихованець рівненського футболу Владислав Коваль. Гравець поповнив склад "Поділля" у вересні 2022 року і допоміг великоберезовицькій команді вибороти срібло першої ліги, а з ним і путівку до вищої ліги чемпіонату Тернопільської області. У сезоні-2023 Владислав брав участь у всіх матчах "подолян" – у 9 поєдинках чемпіонату і двох – кубкових, у  яких відзначився одним забитим м’ячем. Незважаючи на те, що Коваль покинув великоберезовицьку команду, він і далі продовжуватиме виступати в чемпіонаті Тернопільської області. Його нова команда – ФК "Гримайлів", яка виступає у другій лізі. Гру Владислава добре знає коуч гримайлівської команди Роман Мацюпа, під керівництвом якого футболіст виступав у 2021 році за ФК "Вишнівець" (14 зіграний матчів, з яких у 13-ти виходив у старті).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook