Про нас
увійти

Бучацький "Колос" покинуло одразу четверо футболістів

категорія: Футбол | дата: 12 08 2023
Бучацький "Колос" покинуло одразу четверо футболістів

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області бучацький "Колос" втратив одразу четверо футболістів, у кожній з ланці – по одному. Гравці відзаявлені з бучацької команди і вже знайшли собі нові колективи, повідомляє АФТ.

Покинув бучацьку команду основний голкіпер, 20-річний Михайло Петришин. Він уже заявлений ФК "Смиківці" з чемпіонату Тернопільського району. Михайло брав участь у всіх матчах "Колоса" – 9-ти чемпіонату і 4-ох – кубкових.

29-річний, уже екс-гравець "Колоса", центральний півзахисник Володимир Грабчак заявлений за команду суперліги Тернопільського району – "Сокіл" (В. Березовиця). До слова, для Володимира це вже третя команда в сезоні-2023. Починав він в іншому колективі з Великої Березовиці – "Поділля", яке виступає у вищій обласній лізі. За "подолян" Грабчак провів 7 поєдинків, у яких голами не відзначився. Далі був короткий бучацький період – по два матчі у чемпіонаті і кубку області (теж без голів).

Компанію Володимиру Грабчаку у "Соколі" складе ще один екс-бучачанин, 22-річний захисник Дмитро Сиротюк. Дмитро був гравцем заміни у "Колосі", провів шість поєдинків у чемпіонаті та чотири – у кубку. Причому, лише в одному з них (кубковому проти ФК "Гримайлів") з’явився на полі в основному складі.

І, мабуть, найбільша втрата "Колоса" – 20-річний нападник Максим Лилик, котрий за бучацьку команду провів 9 матчів у чемпіонаті області (2 забитих голи) і чотири – у кубку (теж двічі відзначився точними ударами). Максим 9 серпня вже встиг дебютувати за свою нову команду – "Медобори" із Зеленого. 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook