Про нас
увійти

Чемпіон Тернопільщини дозаявив молодого воротаря

категорія: Футбол | дата: 06 08 2023
Чемпіон Тернопільщини дозаявив молодого воротаря

Діючий чемпіон Тернопільської області та лідер поточного чемпіонату – великогаївський "Агрон" на другу частину сезону дозаявив молодого 16-річного голкіпера Захара Войнарського, повідомляє АФТ.

Потреба ще одного воротаря "Агрону" продиктована тим, що один з двох голкіперів цієї команди, а саме 31-річний Руслан Мазур, отримав важку травму у повторному матчі кубка Тернопільської області проти "Поділля" з Васильківців і вибув з гри на не визначений термін.

Оскільки великогаївська команда виступає не лише в чемпіонаті Тернопільської області, а незабаром стартуватиме в новому сезоні аматорського чемпіонату України, тому тренери порахували, що ризиковано мати в обоймі одного стража воріт, 25-річного Івана Рогаля, тому й запросили ще одного голкіпера Захара Войнарського, котрий донедавна захищав кольори "ФАТ-Подоляни" з Тернополя. За цю команду на дорослому рівні Захар провів 9 поєдинків у чемпіонаті Тернопільської області в 2022 році (6-ть з яких зіграв в основному складі) і всього один матч у цьогорічному сезоні. Але, що цікаво, ця одна гра – відбулася саме проти великогаївського "Агрона". У тій зустрічі Захар провів лише 9-ть заключних хвилин і пропустив один м’яч.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook