Про нас
увійти

Команда з Бережанщини дозаявила колишнього футболіста "Ниви" та ФК "Тернопіль"

категорія: Футбол | дата: 05 08 2023
Команда з Бережанщини дозаявила колишнього футболіста "Ниви" та ФК "Тернопіль"

Учасник другої ліги чемпіонату Тернопільської області – ФК "Нараїв" з Бережанщини на другу частину сезону дозаявив двох футболістів, один з яких виступав свого часу за професійні команди Тернопільщини – "Ниву" і ФК "Тернопіль", повідомляє АФТ.

Це – 24-річний захисник Валентин Залізняк. За ФК "Тернопіль" Валентин провів всього один офіційний поєдинок проти чернівецької "Буковини" у 2017 році. І ще 27 разів у чемпіонаті та кубку України виходив на футбольне поле у складі тернопільської "Ниви".

Остання команда за яку виступав Залізняк – теребовлянська "Нива", з якою він у 2020 році виборов золоті медалі чемпіонату та кубок області. Весь 2022 рік та першу половину 2023 року – Валентин Залізняк був поза футболом. Нещодавно він пройшов підготовку тренерів за програмою "С"-диплому УАФ та вирішив повернутися до активних футбольних виступів. І для цього обрав собі ФК "Нараїв".

Іншим новобранцем колективу з Бережанщини став ще один оборонець, 20-річний Максим Урбанський. У першій половині сезону-2023 Максим виступав у вищій обласній лізі за великоберезовицьке "Поділля", щоправда футболіст взяв участь лише в трьох поєдинках "подолян".

Обидва гравця за свою нову команду зможуть дебютувати вже цієї неділі, 6 серпня, у домашньому поєдинку ФК "Нараїв" проти ФК "Збараж".

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook