Про нас
увійти

"ФАТ-Подоляни" дозаявили двох футболістів

категорія: Футбол | дата: 02 08 2023
"ФАТ-Подоляни" дозаявили двох футболістів

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2023 року – команда "ФАТ-Подоляни" з Тернополя під час другого трансферного вікна дозаявила ще двох футболістів. Один донедавна виступав у Польщі, інший – знаходився у структурі футбольного клубу української Прем’єр-ліги –"Минай" (Ужгород), повідомляє АФТ.

19-річний фланговий півзахисник Максим Максимець є вихованцем закарпатського футболу. На дитячо-юнацькому рівні виступав за ужгородський СДЮСШОР та львівський "УФК-Карпати". Далі три сезони грав за U-19 та U-21 ужгородського "Минаю", за який провів 48 поєдинків, у яких відзначився 4 забитими м’ячами.

Ще одним новачком "ФАТ-Подоляни" став 18-річний крайній захисник Богдан Сагайдак (зазвичай діє на лівому фланзі оборони), котрий до останнього часу виступав у Польщі за аматорську команду "Lipno Steszew". Головний тренер тернопільської команди Андрій Хоптовий добре знає Сагайдака, адже під його керівництвом у 2020 році футболіст здобув перемогу в ДЮФЛ України (перша ліга),  виступаючи за копичинецьку "Надію", а також більше року футболіст та тренер співпрацювали у клубі Прем’єр-лізі Львівщини – ФК "Куликів".

Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня, "ФАТ-Подоляни" у відкладеному виїзному поєдинку 5-го туру вищої обласної ліги зустрічатимуться з великоберезовицьким "Поділлям".

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook