Про нас
увійти

Василь Малик: "Перший етап зборів, провели корисно"

категорія: Футбол | дата: 07 07 2023
Василь Малик: "Перший етап зборів, провели корисно"

Василь Малик, розповів про закінчення першого етапу зборів та плани на майбутні збори.

- Василю Івановичу, підсумовуючи перші навчально-тренувальні збори, що можете сказати про контрольні матчі "Ниви"?

- Якщо брати і говорити за ігри, то для нас ці ігри були більш інформативними. Ми давали завдання команді і дивилися, як команда може ці завдання виконати. По великому рахунку в нас щось получалося, щось не зовсім. Але є загальна частина над чим працювати. Щось вдосконалювати, а щось міняти. Отримали інформацію, як по футболістах так і по моделюванню нашої гри. Так що ці ігри були дуже корисними для нас.

- Два контрольних матчі і дві перемоги, в чому були переваги "Ниви"?

- Справа точно не в результаті, нам важливо було визначитися з принципами введення нашої гри, як ми починаємо, як заходимо, як скриваємо ось такі моменти. Що приємно, це те що хлопці стараються дотримуватися вимог гри і розуміють принципи введення гри і так, як ми від них вимагаємо, то вони так і стараються грати. Можливо не все получається, але з часом я гадаю воно все стане на місце.

- Як справи з новачками, які на перегляді?

- З виходом на поле  новачків, на полі утворився сумбур, розвалилася структура, картина не така цілісна, але тим не менше подивилися новачків, подивилися ким можна підсилитися.

- Як провели перший етап зборів, чи все хлопці виконували?

- На зборах виконали величезний об’єм роботи, зіграли дві цікаві гри, інформативні, перший етап зборів, я гадаю провели з користю.

- Які плани на другий етап зборів?

- На другому етапі ми вже будемо працювати на швидкосиловими можливостями, техніко-тактичні тренування будуть і будемо моделювати загально командні дії.

Наступний, другий етап навчально-тренувальних зборів розпочинається 5 липня, проходити тренування "Ниви" будуть у Тернополі. Наразі команда планує 7 липня зустрітися у контрольному матчі із командою "Рух" місто Львів.

Пресслужба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook