Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" зіграв унічию з професійним клубом першої ліги

категорія: Футбол | дата: 22 06 2023
Великогаївський "Агрон" зіграв унічию з професійним клубом першої ліги

21 червня, у Великих Гаях контрольний матч провели чемпіон Тернопільської області 2022 року великогаївський "Агрон" та "Агробізнес" з Волочиська (Хмельницька область), котрий після півторарічної перерви відновлює виступи у перші лізі чемпіонату України, повідомляє АФТ.

Дружній поєдинок завершився нульовою нічиєю. У першому таймі "Агрон" домінував і створив більше гольових епізодів. Перший момент був у Андрія Скакуна, котрий пройшов флангом та пробивав низом у дальній кут – кількох сантиметрів не вистачило, щоби м’яч після удару Андрія поцілив у рамку. Згодом був вихід Назара Процика віч-на-віч, однак той завдавав улару з гострого кута та ще й лівою ногою і потрапив м’ячем у сітку із зовнішньої сторони. Далі Тарас Гром’як виконав подачу на Тараса Червонецького, той пробив головою прямо в руки воротарю "Агробізнесу". Потім аналогічний першому момент був у Андрія Скакуна, знов прохід, треба було забивати, однак м’яч зрізався з ноги і пішов повз ворота.

У другому таймі тренери гостей поміняли практично повністю свій склад, гра вирівнялася, суперник трішки краще контролював м’яча, однак до забитих голів справа у цьому матчі так і не дійшла. По-великому рахунку гості з Хмельниччини зуміли створити один по-справжньому гольовий момент. У господарів ж варто згадати дві гольові нагоди. Валентин Білик пробив з-за меж штрафного майданчика – воротар врятував "Агробізнес". А ще був похід по флангу Тараса Семенця, простріл і Роман Мельник пробив прямо в руки голкіперу.

"Агрон" у звітному матчі виступав у такому складі: Рогаль, Олексюк, Ковалик, Скакун, Соколовський, Стриєшин, Кохман, Білик, Гром’як, Червонецький, Процик. На заміну виходили: Мазур, Гуль, Мельник, Капелян, Пришнівський, Семенець. Павлусь.

Цей товариський матч став генеральною репетицією для футболістів "Агрона" перед недільною зустріччю проти заліщицького "Дністра" (поєдинок у рамках 8-го туру чемпіонату області). Великогаївська команда, яка обіймає перше місце, на одне очко випереджає свого наступного суперника. Тому цей поєдинок можна назвати головним у першому півріччі 2023 року не тільки для команд, які зустрічатимуться, він матиме дуже велике значення у турнірному плані для всіх колективів вищої обласної ліги.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook