Про нас
увійти

На Тернопільщині стартував ветеранський чемпіонат області

категорія: Футбол | дата: 10 06 2023
На Тернопільщині стартував ветеранський чемпіонат області

3 червня, розпочався чемпіонат Тернопільської області з футболу 2023 року серед ветеранів, у якому беруть участь шість команд (гравці 1983 року народження і старші), повідомляє АФТ.

Пропонуємо до Вашої уваги результати зіграних матчів:

"Ветерани Тернопільщини 40+"  "Ветерани" (Плотича) – 5:0 (Олександр Ждаха, 14, 52, 59, Володимир П’ятничко, 77, Руслан Хома, 80).

Чемпіони підтвердили свій високий клас, вразивши ворота дебютанта ветеранських змагань аж п’ять разів. Героєм поєдинку, який відбувся у Товстолузі, став нападник команди "Ветерани Тернопільщини 40+" Олександр Ждаха, котрий записав на свій бомбардирський рахунок три забиті м’ячі. Що цікаво, Олександр виступає не лише у ветеранських змаганнях, а й у суперлізі Тернопільського району, де захищає кольори команди з… Плотичі, тобто сьогодні він відзначився у ворота можна сказати рідного клубу.

 

"Кобзар" (Гаї Шевченківські) – "Нічлава" (Копичинці) – 0:3 (Володимир Недільський, 10, з пен., 53, 59). На 50-й хвилині Богдан Цупер ("Кобзар") не реалізував пенальті.

У Шляхтинцях зустрілися команди, який у сезоні-2022 здобули срібні та бронзові нагороди. Щоправда, колектив з Гаїв Шевченківських зробив ребрендинг назви – змінивши традиційний упродовж шести сезонів ФК "Гаї Шевченківські" на "Кобзар". У звітному поєдинку доволі несподівано велику перемогу здобули гості з Копичинців. Тут теж маємо свого героя – Володимира Недільського, на рахунку якого перший забити гол у цьогорічному сезоні та загалом він відзначився хет-триком. При рахунку 0:1 на користь "Нічлави" номінальні господарі могли зрівняти рахунок, отримавши право на пробиття пенальті, і хтозна, якби тоді склалася кінцівка матчу. Однак досвідчений Богдан Цупер одинадцятиметровий не реалізував, гості ж після цього ще двічі змусили воротаря "Кобзаря" Андрія Лучкевича виймати м’ячі з сітки воріт.

 

"Ветеран" (Скалатська ТГ) – "Динамо" (Красівка) – 0:0

У Скалаті зустрілися місцеві ветерани та дебютанти подібних змагань – "Динамо" з Красівки. За весь ігровий час командам так і не вдалося відзначитися бодай одним забитим м’ячем. Для гостей – це історичне перше здобуте очко на ветеранському рівні, господарів теж можна привітати, адже вони у сезоні-2022 всі десять проведених поєдинків програли, сьогодні ж підопічні Володимира Лесіва вже у першому турі нового чемпіонату зуміли записати до свого активу один заліковий пункт.

 

Турнірна таблиця станом на 3 червня

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

"Ветерани Тернопільщини 40+"

1

1

0

0

5:0

3

2

"Нічлава" Копичинці

1

1

0

0

3:0

3

3

"Ветеран" Скалатська ТГ

1

0

1

0

0:0

1

4

"Динамо" Красівка

1

0

1

0

0:0

1

5

"Кобзар" Гаї Шевченківські

1

0

0

1

0:3

0

6

"Ветерани" Плотича

1

0

0

1

0:5

0

 

Бомбардири:

Олександр Ждаха ("Ветерани Тернопільщини 40+") – 3 м’ячі

Володимир Недільський ("Нічлава") – 3 (1п)

Володимир П’ятничко ("Ветерани Тернопільщини 40+") – 1

Руслан Хома ("Ветерани Тернопільщини 40+") – 1

 

У 2-му турі, 10 червня, зустрінуться:

"Динамо" (Красівка) – "Кобзар" (Гаї Шевченківські)

"Нічлава" (Копичинці) – "Ветерани" (Плотича)

"Ветеран" (Скалатська ТГ) – "Ветерани Тернопільщини 40+"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook