Про нас
увійти

Чемпіонат Тернопілля з футболу: "Дністер" б’є фаворита

категорія: Футбол | дата: 25 05 2023
Чемпіонат Тернопілля з футболу: "Дністер" б’є фаворита

24 травня, в Заліщиках відбувся центральний поєдинок третього туру чемпіонату Тернопілля з футболу.

Місцевий "Дністер" приймав головного фаворита змагань, переможця чотирьох з п’яти попередніх першостей великогаївський "Агрон".

"Агрон", який представляє наш край в аматорському чемпіонаті України, в дебюті гри виглядав краще. Але в середині першого тайму трапився епізод, який, безперечно, вплинув на подальші події на полі. Не погоджуючись з рішенням арбітра, гравець "Агрона" Тарас Червонецький почав доводити свою правоту з допомогою брудної лайки. За що справедливо отримав червону картку. Відповідно залишивши гостей на дві третини гри в меншості.

Маючи зайвого футболіста, "Дністер" вирівняв гру, але не домінував на полі. Більше того, футболісти "Агрона" в другому таймі втратили дві просто ідеальних нагоди відзначитися. Розв’язка в зустрічі настала на шостій компенсованій арбітром хвилині, коли півоборонець господарів Володимир Лукʼянченко, скориставшись провалом в оборонних редутах суперників, опинився віч-на-віч з воротарем опонентів Русланом Мазуром, який навіщось вибіг далеко за межі карного майданчика. Володимир нагодою скористався ідеально, перекинувши м’яч через голкіпера в сітку воріт.

1:0! З сімома очками після трьох турів "Дністер" очолив турнірну таблицю.

Джерело: Тернополяни

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook