Про нас
увійти

"Агрон" обіграв ФК "Куликів" в аматорському чемпіонаті України

категорія: Футбол | дата: 19 05 2023
"Агрон" обіграв ФК "Куликів" в аматорському чемпіонаті України

14 травня, великогаївський "Агрон" у виїзному матчі чемпіонату України з футболу серед аматорів здобув перемогу над ФК "Куликів".

Куликівська команда продовжує боротьбу за плей-офф, тому навіть у матчах проти найбільш досвідчених команд не має права грати інакше, ніж на перемогу. Боєздатність оновленого колективу під керівництвом батька та сина Хоптових підтверджується тим, що в минулому турі ФК Куликів відібрав очки в полонського Колоса, програючи спершу в два голи.

Агрон також зіткнувся з труднощами в протистоянні добре організованій, згуртованій команді. Більше того, середня лінія господарів старалася постачати передачами грізного форварда Гладкого, і тут уже досвідченому захисту Агрона доводилося встигати з блокуваннями та перехопленнями. Маючи в складі гравців з непоганими ударами, як Мацієвський, Мальський, Юськевич, ФК Куликів весь час тримав у напруженні воротаря гостей Рогаля.

Лише після перерви Агрон зміг вийти вперед, і допоміг пересічний аут на правому фланзі. Із суперниками на спині Білик зміг зберегти м’яч і підключити Соколовського, а біля чужих воріт на вдалий навіс відгукнувся Гром’як, ударом головою пробивши повз воротаря ‒ 0:1 на 48-й хвилині. Треба сказати, що і до, і після ФК Куликів мав непогані атаки, але й Рогаль діяв грамотно, скорочуючи кут обстрілу та реагуючи на удари, і самі господарі промахувалися з вигідних позицій.

Здавалося б, на користь господарів мала зіграти 80-та хвилина, коли Олексюк у боротьбі за м’яч отримав по ногах від Дячинського, і, падаючи, брикнув у його бік (за неспортивну поведінку захисник отримав другу жовту картку). Проте це Агрон у меншості зміг закріпити свою перевагу й закрити матч. Після того, як Ковалик виграв верхову боротьбу, м’яч потрапив до Скакуна, який розвернувся й із своєї половини поля дав пас на хід Процику. Назар, відірвавшись від суперників, вискочив на воротаря та чітко повз нього пробив ‒ 0:2.

Часу на те, щоб відіграти два голи різниці, вже не лишалося. Агрон продовжує переслідувати нового лідера, а от ФК Куликів значно ускладнює собі шанси на вихід у плей-офф. Лучанам достатньо однієї перемоги, а в випадку втрати очок переслідувачами – навіть нічиєї, щоб "відчепити" суперника зі Львівщини від виходу в вирішальну стадію змагань.

Герой матчу – Тарас Гром’як (Агрон)

Хороша командна перемога великогаївців. Відзначати можна багатьох, наш вибір – Гром’як. Забив надзвичайно важливий перший м’яч і відіграв на команду.

ФК Куликів – Агрон (Великогаївська ОТГ) – 0:2 (0:0)

Голи: Гром’як, 48, Процик, 90+1

Куликів: Грицаль, Процишин, Грабовський (Фриз, 81), Поповський (Либик, 81), Ткачик, Мацієвський©, Мальський, Сологуб (Даніловський, 72), Трух (І.Дячинський, 46), Юськевич, Гладкий (Сущак, 60). Запасні: Жезло, Дещиця. Головний тренер: Андрій Хоптовий.

Агрон: Рогаль, Соколовський, Олексюк, Ковалик©, Скакун, Пришнівський (Луцик, 56), Червонецький (Софінський, 79), Кохман (Павлусь, 90+4), Білик (Стриєшин, 74), Гром’як (Онищук, 79), Процик (Гуль, 90+4). Запасний: Мазур. Головний тренер: Олег Тимець.

14:00; 14.05.2023. Куликів. Стадіон “Арена Куликів”. Поле 3; +21С

Суддя: Байдюк Микола (Чернівці)

Попередження: Гладкий, 18, Пришнівський, 33, Олексюк, 50, Грабовський, 51, Скакун, 51, Даніловський, 87, Жезло, 90+4

Вилучення: Олексюк, 80 (повторне попередження)

Джерело: sportarena.com

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook