Про нас
увійти

"Поділля" та "Колос" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 17 05 2023
"Поділля" та "Колос" переможця не виявили

14 травня, відбувся один з трьох поєдинків другого туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2023 року. "Поділля" з Великої Березовиці та бучацький "Колос" переможця не виявили – 1:1, повідомляє АФТ.

У центральному матчі ігрового дня чемпіонату Тернопільської області в присутності чисельної глядацької аудиторії, на чолі з головою Великоберезовицької громади Андрієм Галайком, зустрілися і справді гідні суперники. Бучацька команда видавалася фаворитом, у цьому статусі вона почала гру і вже на сьомій хвилині заробила пенальті. У простій ситуації фланговий оборонець "Поділля" Сергій Фарботняк порушив правила на Євгену Гуріну в штрафному майданчику, за що було призначено пенальті. Нападник "Колоса" Юрій Захарків під час удару з "точки" не зумів переграти кіпера господарів Віктора Ольхового.

У другому таймі команди обмінялися ударами в поперечину. Спершу це зробив ударом головою той ж Юрій Захарків, а незадовго виконуючи штрафний – поцілив у поперечину лідер оборони "Поділля" Дмитро Кренько. Найцікавіше в матчі команди залишили на десерт, тобто на компенсований час. На другій доданій хвилині майстерно виконав штрафний удар джокер "Колоса" Богдан Гевчук (в другому поспіль матчі, Богдан виходячи на заміну, зумів вразити ворота суперника) – 0:1. Футболісти "Поділля" дуже не хотіли розчарувати своїх вболівальників і кинулися на останній штурм воріт суперника. І він їм таки приніс бажаний результат. При великому скупченні гравців зумів проштовхнути м’яча у сітку воріт Віталій Дмитрук, котрий, що цікаво, теж вийшов на поле з лавки запасних – 1:1.

Отож, матч завершився бойовою нічиєю, а це ще раз підтверджує слова футбольних фахівців, що цього сезону прохідних матчів у вищій обласній лізі не буде, кожен – це боротьба навіть не за три, а за шість очок, бо, по-великому рахунку, практично всі колективи будуть вести боротьбу за призові місця.   

***

"Поділля" (В. Березовиця) – "Колос" (Бучач) – 1:1 (0:0)

14 травня. В. Березовиця. Селищний стадіон. +22 град. 300 глядачів.

Арбітр – Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу – Василь Заторський (Тернопіль).

"Поділля": Ольховий, Фарботняк, Урбанський, Кренько, Копцюх, Грабчак, В. Харчук (Гнатишин, 30), Лойко, Коваль (Грегуль, 64), Д. Харчук (Дмитрук, 73), Сорочан-к. Запасні: Кравчук, Баб‘як, Медвідь, Катюк, Єгоров, Олійник.

"Колос": Петришин, Новачинський-к, Оконський, Гурін, Ткачук (Дитиняк, 90+2), Бідний (Гевчук, 64),  Кобеля (Федчишин, 56), Мостовий, Сташків (Лилик, 76), Наконечний (Сиротюк, 79), Захарків (Когут, 90+4). Запасні: Андрієшин,

Голи: Богдан Гевчук (90+2), Віталій Дмитрук (90+4).

На 7-й хвилині Юрій Захарків ("Колос") не реалізував пенальті.

Попереджені: С. Фарботняк (14), В. Грабчак (44), М. Гнатишин (54), О. Ткачук (76), Р. Курдупель (85).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook