Про нас
увійти

Тернопіль прийматиме ветеранський футбольний чемпіонат України

категорія: Футбол | дата: 17 05 2023
Тернопіль прийматиме ветеранський футбольний чемпіонат України

Новий футбольний рік у ветеранському футболі України традиційно розпочинається у травні. Перший із турнірів, який у 2023 році запланувала провести Асоціація ветеранів футболу України, є чемпіонат серед найстарших ветеранів – кому 55 років і старші. Присвячений він пам’яті видатного вітчизняного футболіста та тренера Володимира Федоровича Лозинського, повідомляє АФТ.

27 травня Тернопіль у рамках ветеранського чемпіонату 55+ прийматиме групу "Захід-2", у якій за вихід до фіналу змагатиметься три команди: "Євроінтер’єр" (Тернопіль), "Агробізнес" (Волочиськ) та збірна Ліги ветеранів Львівщини.

Розклад матчів:

14:00 "Євроінтер’єр" (Тернопіль) – "Агробізнес" (Волочиськ)

15:00 Збірна Ліги ветеранів Львівщини – "Євроінтер’єр" (Тернопіль)

16:00 "Агробізнес" (Волочиськ) – Збірна Ліги ветеранів Львівщини

Змагання у Тернополі відбуватимуться на стадіоні у парку "Сопільче".

До слова, Тернопільщина у цьому чемпіонаті вперше в історії буде представлена одразу двома командами. Окрім "Євроінтер’єру", на змагання заявився колектив "Кобзар" з Гаїв Шевченківських. Свої матчі він проведе у Чернівцях, а в суперниках матиме ветеранські команди "Буковина" (Чернівці) та "Сільмаш" (Коломия, Івано-Франківська область).

Зауважимо, що ветеранський чемпіонат пройде в два етапи – спершу відбудуться ігри в зонах, створених за географічним принципом, а опісля найкращі команди визначать переможця в фінальному етапі, який відбудеться 17-18 червня у Києві.

Згідно регламенту змагань до заявки команди на турнір дозволяється включення гравців віком 55 років та старші (тобто 1968 р.н. та старші), а також трьох гравців віком 50 років та старше (тобто 1973 р.н. та старші).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook