Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" поступається "Оболоні"

категорія: Футбол | дата: 15 05 2023
Тернопільська "Нива" поступається "Оболоні"

14 травня тернопільська"Нива" у шостому турі чемпіонського раунду Vbet UA Першої у домашній грі поступився київській "Оболоні".

 

У Тернополі очікувалося цікаве та напружене протистояння. В разі перемоги "Оболонь" могла достроково вибороти путівку до УПЛ. Проте, легкої прогулянки "пивоварам" очікувати не варто. "Нива" у минулому турі відібрала очки в "ЛНЗ", а сьогодні налаштована здобути дебютну перемогу навесні.

Вже з перших хвилин гості намагалися високо пресингувати, але така активна гра давала можливість підопічним Атласюка ловити своїх суперників у контргрі. Перший небезпечний удар у матчі завдав Груша, але м'яч пролетів вище воріт. На 16-й хвилині після прострілу з флангу Віталій Груша в один дотик пробив у дальній кут - 0:1. Після забитого м'яча характер гри не змнився. Підопічні Іващенка продовжували контролювати гру.

На другий тайм помінялися флангами хавбеки "Ниви" Проців та Соколов. Очікувалося, що після перерви почнуть більш агресивно грати в атаці господарі. Проте, м'яч у футболістів "Ниви" не тримався. За прагматичний футбол не варто критикувати "Оболонь", адже зараз на перший план виходить результат.

На 61-й хвилині кияни забили вдруге. Після прострілу з флангу відзначився Краснопір, який тільки що вийшов на заміну. Проте, господарі не хотіли здаватися і через п'ять хвилин забили. Вихід один на один реалізував Галадей - 1:2. Догравати матч підопічні Атласюка змушені були у меншості. За грубий підкат другу жовту отримав Гатала. У підсумку, матч завершився перемогою "Оболоні.

VBET UA Перша ліга. 6-й тур

"Нива" - "Оболонь" 1:2

Голи: Галадей (66) - Груша (16), Краснопір (61)

Вилучення: Гатала (86)

Нива" (стартовий склад): Максим Механів, Олег Соколов, Андрій Зінь, Олег Хруставка, Андрій Різник, Ігор Гатала, Роман Волохатий, Роман Слива, Арсентій Дорошенко, Максим Демчук, Максим Проців

"Оболонь" (стартовий склад): Назарій Федорівський, Данило Карась, Олег Слободян, Максим Єрмоленко, Олександр Чернов, Павло Лук'янчук, Руслан Черненко, Сергій Косовський, Дмитро Фатєєв, Віталій Груша, Сергій Суханов

Джерело: ua-football.com

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook