Про нас
увійти

На Тернопільщині відбувся турнір з мініфутболу пам'яті бійця Степана Геника

категорія: Футбол | дата: 25 04 2023
На Тернопільщині відбувся турнір з мініфутболу пам'яті бійця Степана Геника

У Козові відбувся турнір з мініфутболу пам'яті військовослужбовця ЗСУ Степана Геника. Захід організувала місцева спілка бійців та волонтерів "Сила України". Про це Суспільному розповів голова громадського формування "Самооборона Козівщини" Роман Миц.

У змаганнях взяли участь 9 команд з Козівської дитячо-юнацької спортивної школи, Козлівської та Купчинецької територіальних громад, а також сіл Ценів, Щепанів та Дибще.

Переможцем турніру та володарем кубка стала команда №1 Козівської дитячо-юнацької спортивної школи, яка у фіналі з рахунком 3:0 перемогла команду гравців з Козлова. Ця команда стала срібним призером змагань. Бронзу виборола футбольна команда також з Козови.

Всі команди нагороджені кубками, грамотами, медалями та подарунками.

На турнір пам'яті Степана Геника прийшла його дружина та двоє синів. Вони отримали подарунки від Благодійного фонду "Наша Галичина". Військовослужбовці роти охорони поклали квіти до могили загиблого.

Степан Геник загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині у квітні минулого року. Боєць потрапив під артобстріл та отримав поранення, несумісні з життям.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook