Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" мінімально обіграв бучацький "Колос"

категорія: Футбол | дата: 23 04 2023
Великогаївський "Агрон" мінімально обіграв бучацький "Колос"

22 квітня, у Великих Гаях спаринг провели чемпіон Тернопільської області 2022 року великогаївський "Агрон" та бучацький "Колос", який за результатами минулого сезону посів четверте місце вищої обласної ліги і на такій ж позиції фінішував на зимовому чемпіонаті Тернопільщини 2023 року, повідомляє АФТ.

Тренер "Агрона" Олег Тимець з перший хвилин випустив на поле гравців основного складу, відчуваючи, що суперник буде серйозний, навіть, незважаючи на те, що матч носив більше товариський характер. Очікування Олега Володимировича справдилися, футболісти "Колоса" показали себе з хорошої сторони і навіть у перших 20-ть хвилин мали територіальну перевагу. Далі гра вирівнялася і вже господарі намагалися її контролювати.

Долю ж поєдинку вирішив один єдиний м’яч, який забили "агронівці". Його автором на початку другого тайму (на 46-й хвилині) став фланговий нападник великогаївської команди Тарас Червонецький, котрий завдав свого фірмового удару лівою ногою з далекої відстані. На перший погляд, здавалося, що удар мав би бути не складним для голкіпера "Колоса" Михайла Петришина – м’яч до нього летів з відскоку від землі, ніхто йому не заважав, щоправда трішки була зміна польоту м’яча. Але як би там не було, кіпер помилився, напевно після перерви не ввійшов в гру, розслабився тощо. Хоча, щодо інших епізодів у матчі, то Петришин зіграв надійно, було кілька моментів, коли він рятував свою команду. В даному випадку можна похвалити тренера бучацької команди Романа Курдупеля, котрий довіряє молодому кіперові, адже краще своїх виховувати, аніж залучати гравців з інших областей.

Загалом у матчі було багато єдиноборств, силового футболу, тому лідеру аматорського футболу Тернопільщини було дуже не просто здобути перемогу в цьому поєдинку.

Команди виступали в таких складах:

"Агрон": Рогаль, Соколовський, Олексюк, Ковалик, Скакун, Кохман, Пришнівський, Луцик, Гром’як, Процик, Червонецький. На заміну виходили: Мазур, Гуль, Стриєшин, Софінський, Павлусь, Семенець, Онищук, Капелян.

"Колос": Петришин, Новачинський, Оконський, Ткачук, Гурін, Мостовий, Сташків, Наконечний, Бідний, Лилик

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook