Про нас
увійти

ФК "Бучач" та ФК "Трибухівці" провели спаринг

категорія: Футбол | дата: 19 04 2023
ФК "Бучач" та ФК "Трибухівці" провели спаринг

13 квітня у Бучачі на легендарному колись стадіоні "Колос", що у центрі міста, на якому свого часу вісім разів поспіль перемагала місцева футбольна команда "Колос" у чемпіонаті Тернопільської області, спаринг провели ФК "Бучач" та їхні географічні сусіди, учасники вищої обласної ліги ФК "Трибухівці", повідомляє АФТ.

Матч завершився з рахунком 2:0 на користь ФК “Бучач”. Як розповів прес-службі Асоціації футболу Тернопільщини головний тренер ФК "Бучач" Олег Долик, м’ячі забили в першому таймі Микола Кладочний, в другому – Михайло Кладочний. Також гравці ФК "Бучач" не реалізували два виходи віч-на-віч з воротарем трибухівської команди.

– Дещо бракувало фізичних кондицій, однак за рахунок бажання, мої підопічні досить добре виглядали на футбольному полі. Не програли ініціативи на жодному клаптику поля, перемінно з суперником контролювали гру. Я дуже задоволений вчорашньою самовіддачею в грі, – зазначив Олег Долик.

Команди виступали у таких складах:

ФК "Бучач": Петро Ямнюк, Даніїл Дрозд, Петро Гончар, Володимир Підвишенний, Василь Олексевич, Степан Гнитка, Богдан Бородиця, Андрій Коруц, Михайло Кладочний, Мар’ян Дзьоба, Микола Кладочний. На заміну виходили: Артем Надворський, Марко Пулик, Віталій Пирожак. Юрій Катрій, Павло Рудніцький.

ФК "Трибухівці": Сорочук, Крушельницький, Кістяник, Басістий, Богачук, Солонинка, Слободян, Щербаков, Берегуля, Михальський, Гаврилюк. На заміну виходили: Керницький, Калашніков, Вишневський.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook