Про нас
увійти

"Поділля" та ФК "Нараїв" у спарингу переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 14 04 2023
"Поділля" та ФК "Нараїв" у спарингу переможця не виявили

12 квітня на стадіоні "Газопровід", що на околиці Тернополя вдруге за короткий проміжок часу футбольний спаринг провели великоберезовицьке "Поділля" та ФК "Нараїв". І якщо перший поєдинок, який відбувся 25 березня, завершився з рахунком 5:1 на користь "подолян", то цього разу суперники розійшлися "миром" – 1:1, повідомля АФТ.

У першому таймі вперед вийшли футболісти "Поділля". М’яч на 15 хвилині забив кращий бомбардир першої обласної ліги 2022 року Юрій Сорочан (1:0). А у другому таймі, за десять хвилин до завершення матчу, на 80-й хвилині, рахунок зрівняв нападник ФК "Нараїв" Андрій Кульчицький (1:1).

Команди виступали у таких складах:

"Поділля": воротар на перегляді, Копцюх, Кривий, Грегуль, Фарботняк, Грабчак, Гнатишин, Харчук, Сорочан, Коваль, гравець на перегляді. На заміну виходили: Урбанський, Єгоров, Олійник, Баб’як, Катюк, Тригуба, гравець на перегляді.

ФК "Нараїв": воротар – Перейма Петро, центральні захисники – Угура Іван (Цінчик Вадим, 46), Мних Юрій, правий захисник – Адамів Ярослав (Кузяк Олег, 46), лівий захисник – Клочак Юрій (Гнідий Роман, 60), лівий півзахисник – Грушицький Юрій, правий півзахисник – Онуфрейчук Сергій, опорний півзахисник – Кісіль Роман, центральні півзахисники – Карпа Михайло (Яхніцький Станіслав, 65 та Грицюк Олександр , нападник – Кульчицький Андрій.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook