Про нас
увійти

ФК "Трибухівці" у спарингу переміг першоліговий "Фенікс"

категорія: Футбол | дата: 04 04 2023
ФК "Трибухівці" у спарингу переміг першоліговий "Фенікс"

1 квітня у селі Біла, що неподалік Чорткова спаринг провели учасники чемпіонату Тернопільської області – вищоліговий ФК "Трибухівці" та місцевий першоліговий "Фенікс", повідомляє АФТ.

Рахунок у матчі відкрили гості з Трибухівців. Їхній нападник Ігор Щербаков потужно пробив метрів з 25-ти. М’яч від рук кіпера "Фенікса" Степана Грицака вдарився в поперечину, знову у воротаря і опинився в сітці (0:1). У першості таймі господарі могли відігратися, коли за фол у карному майданчику арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Однак досвідчений Василь Пшеничний не зумів переграти кіпера ФК "Трибухівці" Владислава Сорочука, котрий витягнув м’яча з лівого нижнього кута.

У другому таймі "Фенікс" таки зрівняв рахунок. Сергій Марчук пройшов лівим краєм і не зближуючись з воротарем трибухівської команди Сорочуком завдав точно удару у кут воріт (1:1). А перемогу гостям приніс молодий Арсен Коновал, котрий влучним пострілом у дальній кут завершив швидку контратаку своєї команди (1:2)…

Команди виступали у таких складах:

"Фенікс": Грицак, Беднарський, Нісевич, Лоїк, Марцінів, Клаптоущак, Сафроняк, Пшеничний, Марчук, Бонк, Красноштан. На заміну вийшли: Ревуцький, Свирида, Антонишин, Курило, Пожарнюк.

ФК "Трибухівці": Сорочук, Кістяник, два захисники на перегляді, Басістий, Солонинка, Гаврилюк, Керницький, Берегуля, Коновал, Щербаков. На заміну вийшли: Калашніков, Дрозд, Михальський, Вишневський, Богачук та ще один захисник на перегляді.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook