Про нас
увійти

Чемпіон Тернопільщини у Товстолузі провів спаринг з новачком вищої обласної ліги

категорія: Футбол | дата: 04 04 2023
Чемпіон Тернопільщини у Товстолузі провів спаринг з новачком вищої обласної ліги

2 квітня у селі Товстолуг відбувся спаринг між чемпіоном Тернопільської області 2022 року великогаївськм "Агроном" і дебютантом вищої обласної ліги "Поділлям" з Великої Березовиці, повідомляє АФТ.

У першому таймі голів команди не забивали. На початку другого відкрив рахунок у матчі центральний півзахисник та новобранець "Поділля" Микола Гнатишин. Міг відзначитися за "подолян" ще й Юрій Сорочан, який після тривалої перерви повернувся у великоберезовицьку команду. Однак після його удару м’яч фактично з порожніх воріт вибив досвідчений Сергій Лук’янов. Коли ж у складі "агронівців" на футбольному полі з’явилися гравці основи (особливо в атакувальній ланці), ситуація на футбольному полі кардинально змінилася. Рахунок на 66-й хвилині зрівняв фланговий захисник Андрій Скакун, а далі, впродовж трьох хвилин – з 81 по 84-ту – двічі відзначився кращий футболіст Тернопільщини 2022 року Тарас Червонецький. Другий м’яч Тарас забив, пробиваючи пенальті. Щоправда, з прямим його ударом з "точки" справився кіпер "Поділля" Володимир Кравчук, котрий вийшов у другому таймі на заміну, помінявши Віктора Ольхового, однак Червонецький першим був на добиванні і таки переправив м’яча у сітку воріт.

Отож, з рахунком 3:1 переміг "Агрон", однак і "Поділля" перед таким грізним суперником постало добротною бойовою одиницею.

Команди у звітному матчі виступали у таких складах:

"Агрон": Рогаль, Соколовський, Олексюк, Ковалик, Семенець-к, Капелян, Білик, Луцик, Софінський, Мельник, Онищук. На заміну виходили: Мазур, Гуль, Стриєшин, Лук’янов, Скакун, Пришнівський, Кохман, Павлусь, Червонецький, Процик, Гром’як.

"Поділля": Ольховий-к, Фарботняк, Кренько, Кривий, Грегуль, Грабчак, Гнатишин, Кикіш, Коваль, Тригуба, Сорочан. На заміну виходили: Кравчук, Медвідь, Єгоров, Копцюх, Баб’як, Дмитрук, Б. Дацко, Катюк, Олійник, Керничний.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook