Про нас
увійти

ФК "Гримайлівська ТГ" здобуває перемогу над "Вікторією" у контрольному поєдинку

категорія: Футбол | дата: 02 04 2023
ФК "Гримайлівська ТГ" здобуває перемогу над "Вікторією" у контрольному поєдинку

1 квітня, у селі Боричівка, що біля Теребовлі на футбольному полі зі штучним покриттям спаринг провели новачок першої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Гримайлівська ТГ" та чемпіон суперліги Тернопільського району 2022 року "Вікторія" з Великих Бірок, повідомляє АФТ.

Забивши в кожному з таймів по одному м’ячу, перемогу святкувала команда Віталія Гоцалюка з Гримайлова. На 32-й хвилині відзначився капітан гримайлівського колективу Володимир Савчук, а на 76-й – Михайло Юристий. Що цікаво, другий автор голу у перерві замінив на полі саме першого автора забитого м’яча.

ФК "Гримайлівська ТГ" у звітному матчі виступав у такому складі: 1-Бодак Назар, 2З-Зубик Михайло, 3-Хабаров Руслан (Коломієць Максим, 46), 4-Худзік Ігор (Шумило Назар, 46), 5-Ваврик Андрій (Романів Дмитро, 75), 6-Солтис Віталій (Березівський Сергій, 46), 7-Савчук Володимир (Юристий Михайло, 46), 8-П’ятничко Володимир (Клос Роман, 46), 9-Симчук Станіслав (Сагайдак Віктор, 46), 10-Процюк Андрій (Подоляк Назар, 46), 11-Гуменюк Ігор (Лафета Іван, 60).

Нагадаємо, ФК "Гримайлівська ТГ" брав участь у Відкритій зимовій першості Тернопільщини 2023 року, однак вийти з групи в компанії таких сильних колективів, як "Поділля" (В. Березовиця), "Колос" (Бучач) та "Галич-ТНПУ" (Збараж), не зумів.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook