Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" припинив виступи на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 29 03 2023
Великогаївський "Агрон" припинив виступи на Меморіалі Юста

26 березня, на стадіоні ім. Б. Маркевича у Винниках, що неподалік Львова чемпіон Тернопільської області з футболу 2022 року великогаївський "Агрон" провів поєдинок 1/8 фіналу на Меморіалі Ернеста Юста. У суперниках була команда "Юність" (Верхні/Нижні Білки) – п’ятиразовий чемпіон Львівської Прем’єр-ліги, повідомляє АФТ.

Наші земляки, на жаль, поступилися, хоча старт матчу, як і весь перший тайм був за "агронівцями". Героєм першої 45-хвилинки став фланговий атакувальний гравець "Агрона" Тарас Гром’як, котрий на 16 і 19-й хвилинах записав на свій бомбардирський рахунок дубль. Однак у другому таймі суперник впродовж шести хвилини зумів забити аж три м’ячі у ворота голкіпера "Агрона" Руслана Мазура і в підсумку святкувати вольову перемогу – 3:2. На 55-й хвилині за "Юність" відзначився Тарас Яворський, на 58-й – Іван Білик і на 64-й – Віталій Патуляк.

"Агрон" у звітному матчі виступав у такому складі: Мазур (Рогаль, 74), Соколовський, Олексюк, Семенець (Капелян, 85), Пришнівський (Гуль, 64) Стриєшин (Лук’янов, 71), Білик (Софінський, 82), Червонецький, Процик (Мельник, 71), Гром’як (Онищук, 77), Ковалик. На заміні: Павлусь.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook