Про нас
увійти

ФК "Збараж" та "Лісма" зіграли в результативну нічию

категорія: Футбол | дата: 23 03 2023
ФК "Збараж" та "Лісма" зіграли в результативну нічию

ФК "Збараж", який цьогоріч планує дебютувати в чемпіонаті Тернопільської області серед команд першої ліги, 19 березня, у Шляхтинцях провів спаринг з фіналістом Ліги Тернопільщини сезону-2021/22. Матч завершився в надрезультативну нічию – 5:5, повідомляє АФТ.

У ФК "Збараж" голи забивали: Владислав Мацюк-2, Назарій Макух, Антон Ногас і Максим Руденко. У "Лісми" перший м’яч на рахунку Михайла Варіжука (у минулому сезоні став одним з кращих бомбардирів першої обласної ліги у складі підволочиського "Збруча-Агробізнес"), другий – Степан Глова, третій – Олег Король і два останніх – Олександр Нетеча.

ФК "Збараж" у звітному матчі виступав у такому складі: воротар – Денис Луб’янецький,  захист (справа наліво) – Руслан Буряк, Руслан Хруняк, Максим Шекера, Денис Костур, півзахист – Богдан Вітрук, Богдан Богатюк, Іван Приступа, Назарій Макух, Владислав Мацюк, нападник – Максим Руденко. На заміну виходили: Іван Пархін, Ігор Волянюк, Григорій Ямчук, Антон Ногас, Костянтин Харченко, Володимир Богатюк.

Нагадаємо, обидва колективи беруть участь у Відкритій зимовій першості Тернопільщини 2023 року. Вони виступають у групах, де грають по чотири колективи, відповідно ці команди по календарю матчі на вихідні пропускали. Після двох зіграних поєдинків у "Лісми" два набраних очка (дві нічиї) і команда займає третє місце у групі "А", а ФК "Збараж" з одним очком (нічия і поразка) замикає четвірку команд у групі "D". Тим не менше, у обох колективах зберігаються шанси на вихід до чвертьфіналу.

Зауважимо, що для ФК "Збараж" виступ у чемпіонаті Тернопільської області де-юре не буде дебютним, адже команда з такою назвою виступала у 2011 році. Тоді у північній зоні чемпіонату області з 11-ти команд-учасників вона зайняла 6 місце і не потрапила до фінальної частини чемпіонату.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook