Про нас
увійти

Великоберезовицький "Сокіл" виявився сильнішим за молодих вихованців футбольної академії

категорія: Футбол | дата: 18 03 2023
Великоберезовицький "Сокіл" виявився сильнішим за молодих вихованців футбольної академії

12 березня, в першому матчі чергового ігрового дня на Відкритій зимовій першості Тернопільщини з футболу зустрілися представник суперліги Тернопільського району великоберезовицький "Сокіл" та вихованців Романа Курдупеля з академії футболу "Тернопіль", повідомляє АФТ.

15-16-річні хлопці тільки починають грати на дорослому рівні, тому їм ще важко протистояти дорослим командам, але від гри до гри підопічні Романа Курдупеля додають, і якщо у першому поєдинку на зимовій першості "академіки" пропустили п’ять м’ячів, то цього разу – тільки три. Поки що молоді хлопці не можуть забити суперникам  на турнірі, однак у бажанні їм не відмовиш, у них все ще впереді, головне не опускати голови після перших поразок у дорослому футболі, перемоги обов’язково прийдуть.

Що ж до "Сокола", то команда з В. Березовиці здобула вже другу перемогу поспіль і разом з чемпіоном Хмельницької області – "Іскрою" з Теофіполя, лідирує у групі "С" і на сьогодні є одним з головних претендентів на вихід до чвертьфіналу.

"Сокіл" (В. Березовиця) – ФА "Тернопіль-2" – 3:0 (2:0)

12 березня. Боричівка. Сільський стадіон. -1 град. 50 гл.

Арбітр: Василь Чубарик (Тернопіль), асистенти – Роман Островський (Тернопіль), Іван Мандзюк (Зборів).

"Сокіл": Таращук (Вахновський,46), Лисий-к, Юрченко, Бачинський (Куліковський, 57), В. П’ятничко (Колтко, 46), Способець (Солодухо, 78), Д. Авраменко, Лещишин (Торончук, 70), Гарбуз (Гавдьо, 57), Муравльов, Р. Авраменко. На заміні: Якимів.

ФА "Тернопіль-2": Якимчук (Макар, 46), Олійник-к, Гнатюк, Мадзік, Катрук (Качаба, 56), Литвиненко (Ліщинський, 46), Драпінський (Ревуцький, 46), Галиняк, Качановський (Нечай, 46), Мерва (Красноштан, 46), Новожен (Баб’юк, 56).

Голи: Володимир П’ятничко (15), Іван Бачинський (41), Ігор Гарбуз (54).

Попереджений: М. Мадзік (53).

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook