Про нас
увійти

"Поділля" з В. Березовиці не змогло вийти з групи на Меморіалі Юста

категорія: Футбол | дата: 18 03 2023
"Поділля" з В. Березовиці не змогло вийти з групи на Меморіалі Юста

Новачок вищої ліги чемпіонату Тернопільської області – великоберезовицьке "Поділля", 12 березня, провело третій поєдинок на груповій стадії на Меморіалі Ернста Юста, що проходить стадіонах зі штучних покриттях Львівщини. Наші земляки з великим рахунком поступилися СКК “Крупсько” (Крупсько) – 0:3, повідомляє АФТ.

"Подоляни" пропустили два м’ячі у першому таймі і один – у другому. На 30-й хвилині рахунок у матчі відкрив Тарас Нога, на 34-й – Тарас Опрісник подвоїв перевагу суперника. Ще один м’яч у другому таймі на 55-й хвилині записав на свій рахунок Тарас Нога.  

"Поділля" у звітному матчі виступало в такому складі: Кравчук (Ольховий, 66), Фарботняк, Канарський (Ваврик, 46), І. Керничний (Медвідь, 46), Р. Кривий, Орлевич, Юристий, Єгоров, Грегуль (Олійник, 60), Коваль (Урбанський, 60), Дрозд.

Нагадаємо, у першому матчі Меморіалу Юста "подоляни", забивши в кожному таймі по голу у ворота ФК "Стріла" (Підгородище), святкували перемогу – 2:0 (відзначився Роман Кикіш та Максим Коломієць). У другому поєдинку наші земляки поступилися львівським "Карпатам" (U-19) – 0:5. Отож, з трьома очками "Поділля" зайняло третє місце в групі і не змогло пробити до раунду плей-оф.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook