Про нас
увійти

Теребовлянська "Нива" здолала ФК "Збараж"

категорія: Футбол | дата: 18 03 2023
Теребовлянська "Нива" здолала ФК "Збараж"

11 березня, у Боричівці у третьому, останньому матчі чергового дня на Відкритій першості Тернопільщини з футболу зустрілися теребовлянська "Нива" та ФК "Збараж". Перемогу здобули теребовлянські футболісти з рахунком 4:1, повідомляє АФТ.

Теребовлянська "Нива" була фаворитом ще до початку матчу. Власне клас гравців "Ниви" виявився вищим за суперника, що втілилося в чотири забиті м’ячі. Разом з тим хочеться відзначити і футболістів ФК "Збараж", для більшості з яких грати з подібного рівня суперником, вперше в їхній футбольній кар’єрі. І в першому таймі вони не спасували, трималися достойно, а пропустили один м’яч, та й той з пенальті. Долю ж матчу вирішили дві хвилини на початку другого тайму, під час яких теребовлянці зуміли двічі вразити ворота футболістів Збаража.  

Для ФК "Збараж", незважаючи на велику поразку, матч однозначно матиме користь у плані підготовки до дебюту у першій лізі чемпіонату Тернопільської області. Саме зустрічі з сильними суперниками і формують боєздатну команду, а перемоги, вони звичайно будуть, зважаючи на серйозний підхід до тренувального процесу у ФК "Збараж".

"Нива" (Теребовля) – ФК "Збараж" – 4:1 (1:0)

11 березня. Боричівка. Сільський стадіон. +8 град. 50 гл.

Арбітр: Олег Чемний (Коропець), асистенти – Сергій Харчук (Тернопіль), Андрій Гах (Тернопіль).

"Нива": Воробель, Дитиняк, В. Сороцький, В. Бодак (Цьона, 62), Возьний (Щебивовк, 69), Чеснік, Гриб, Козлов-к, Кобеля (Кравчук, 46), Лойко, Грінько (Лень, 83). На заміні: Сташків, Бойківський, Крупа, Процків, Лац.

ФК "Збараж": Семенчук, Шекера-к, Б. Богатюк, Злочевський (Ногас, 46), Приступа (Харченко, 46), Стельмах, Мокух (Ямчук, 82), Левчук, Вітрук (В. Богатюк, 83), Костур (Масло, 71), Мацюк. На заміні: Хруняк, Волянюк.

Голи: Олександр Кобеля (12, з пен.), Олександр Грінько (47), Володимир Кравчук (48), Володимир Стельмах (56), Володимир Гриб (58).

Попереджений: В. Дитиняк (24).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook